Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Swedenborgsgatan 28, 3tr

Rymlig 1,5:a med balkong i söderläge!

Med ett centralt läge intill Södermalmsallén finner ni denna ljusa 1,5:a med solig balkong i söderläge. Lägenheten har omsorgsfullt ytskiktsrenoverats och liknar nyproduktionsstandard. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med speglade skjutdörrsgarderober och anslutande badrum. Vidare kommer det ljusa och rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matgrupp för den som önskar. Köket är stilrent i grå kulör med gott om förvarings- och arbetsutrymme och med utgång till balkongen. Mysig sovdel med plats för säng och intilliggande klädkammare. Bostaden är belägen mitt på Södermalm och inom lagom avstånd finner ni allt vad stadsdelen har att erbjuda. Shopping längs med Götgatan, bad och vackra promenadstråk nere vid Tanto och Årstaviken eller det generösa restaurangutbudet runt Mariatorget och Nytorget. Kommunikationerna är goda med pendeltåg, tunnelbana och stadsbussar inom kort gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Swedenborgsgatan 28, 3tr
Slutpris: 3 910 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 2 891 kr/mån
Driftkostnad: 530 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Swedenborgsgatan