Swedenborgsgatan 28, 3tr / Södermalm / Stockholm

Rymlig 1,5:a med balkong i söderläge!

Slutpris
3 910 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 891 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Swedenborgsgatan såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Swedenborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge intill Södermalmsallén finner ni denna ljusa 1,5:a med solig balkong i söderläge. Lägenheten har omsorgsfullt ytskiktsrenoverats och liknar nyproduktionsstandard. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med speglade skjutdörrsgarderober och anslutande badrum. Vidare kommer det ljusa och rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matgrupp för den som önskar. Köket är stilrent i grå kulör med gott om förvarings- och arbetsutrymme och med utgång till balkongen. Mysig sovdel med plats för säng och intilliggande klädkammare. Bostaden är belägen mitt på Södermalm och inom lagom avstånd finner ni allt vad stadsdelen har att erbjuda. Shopping längs med Götgatan, bad och vackra promenadstråk nere vid Tanto och Årstaviken eller det generösa restaurangutbudet runt Mariatorget och Nytorget. Kommunikationerna är goda med pendeltåg, tunnelbana och stadsbussar inom kort gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration