Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Swedenborgsgatan 28, 3tr

Rymlig 1,5:a med balkong i söderläge!

Med ett centralt läge intill Södermalmsallén finner ni denna ljusa 1,5:a med solig balkong i söderläge. Lägenheten har omsorgsfullt ytskiktsrenoverats och liknar nyproduktionsstandard. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré med speglade skjutdörrsgarderober och anslutande badrum. Vidare kommer det ljusa och rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matgrupp för den som önskar. Köket är stilrent i grå kulör med gott om förvarings- och arbetsutrymme och med utgång till balkongen. Mysig sovdel med plats för säng och intilliggande klädkammare. Bostaden är belägen mitt på Södermalm och inom lagom avstånd finner ni allt vad stadsdelen har att erbjuda. Shopping längs med Götgatan, bad och vackra promenadstråk nere vid Tanto och Årstaviken eller det generösa restaurangutbudet runt Mariatorget och Nytorget. Kommunikationerna är goda med pendeltåg, tunnelbana och stadsbussar inom kort gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Swedenborgsgatan 28, 3tr
Slutpris: 3 910 000 kr
Boarea: 51 kvm
Avgift: 2 891 kr/mån
Driftkostnad: 530 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Swedenborgsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.