Tavastgatan 31

Tavastgatan 31

Slutpris

2 700 000 kr


Södermalm - Mariaberget— Stockholm

Tavastgatan 31


Slutpris
2 700 000 kr

Södermalm - Mariaberget— Stockholm

Perfekt planerad 1:a på Söders bästa läge - 758 kr/ mån!

Tillfälle att förvärva en fin och charmig 1:a på populära Mariaberget och Tavastgatan! LÅG AVGIFT om endast 758 kr/ mån. Lägenheten är ett perfekt förstaboende som nyligen genomgått en ytskiktsrenovering och är i genomgående gott skick. Stort och lättmöblerat allrum med gott om plats för såväl sällskapsdel och matbord som sovdel och soffa. Golvet pryds av vacker och nyslipad fiskbensparkett och väggarna är nymålade i vitt. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti som vetter mot lugna och enkelriktade Timmermansgatan. Stilrent kök med bra förvaring och arbetsytor. Helkaklat och fräscht duschrum med golvvärme. Välkomnande hall med avhängningsmöjigheter och anslutning till klädkammare/ förråd. Golvet pryds av schackrutat klinkergolv och väggarna är målade i vitt. Runt om väggarna sitter praktiska hyllor för förvaring och möblering. Dörrarna är speglade i tidstypiskt utförande.

Läget blir inte bättre än såhär - i mångas ögon är Mariaberget ett av Stockholms absolut finaste områden att på bo i. Mariatorget runt knuten, Ivar Los park i krokarna och omtalade Monteliusvägen med livets utsikt över Riddarfjärden - för att nämna några fördelar. Inom 3-4 minuter har ni dessutom ett grymt utbud av välrenommerade restauranger och caféer. Kommunikationerna är utmärkta, T-bana och buss når ni på cirka 5 min.

Här bor ni i en välskött och lågt belånad förening och fastighet. Här finns också en populär yoga-studio som hyresgäst i källarlokalen, som tillsammans med de kvarvarande hyresrätterna inbringar cirka 600 tkr/ år till föreningen. Skuldsättning/ kvm ligger på cirka 1500 kr/ kvm (snittet inom tullarna ligger kring 6000 kr/ kvm). Stark kassa med cirka 2,5 miljoner kr. Dessutom finns dolda tillgångar i form av två hyresrätter kvar. Föreningen klassas som äkta och äger sin mark.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
25 kvm
Avgift
758 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0.5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-05

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Tavastgatan såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tavastgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.