Tavastgatan 31 / Södermalm - Mariaberget / Stockholm

Perfekt planerad 1:a på Söders bästa läge - 758 kr/ mån!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
758 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0,5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tavastgatan såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tavastgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm - Mariaberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en fin och charmig 1:a på populära Mariaberget och Tavastgatan! LÅG AVGIFT om endast 758 kr/ mån. Lägenheten är ett perfekt förstaboende som nyligen genomgått en ytskiktsrenovering och är i genomgående gott skick. Stort och lättmöblerat allrum med gott om plats för såväl sällskapsdel och matbord som sovdel och soffa. Golvet pryds av vacker och nyslipad fiskbensparkett och väggarna är nymålade i vitt. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti som vetter mot lugna och enkelriktade Timmermansgatan. Stilrent kök med bra förvaring och arbetsytor. Helkaklat och fräscht duschrum med golvvärme. Välkomnande hall med avhängningsmöjigheter och anslutning till klädkammare/ förråd. Golvet pryds av schackrutat klinkergolv och väggarna är målade i vitt. Runt om väggarna sitter praktiska hyllor för förvaring och möblering. Dörrarna är speglade i tidstypiskt utförande.

Läget blir inte bättre än såhär - i mångas ögon är Mariaberget ett av Stockholms absolut finaste områden att på bo i. Mariatorget runt knuten, Ivar Los park i krokarna och omtalade Monteliusvägen med livets utsikt över Riddarfjärden - för att nämna några fördelar. Inom 3-4 minuter har ni dessutom ett grymt utbud av välrenommerade restauranger och caféer. Kommunikationerna är utmärkta, T-bana och buss når ni på cirka 5 min.

Här bor ni i en välskött och lågt belånad förening och fastighet. Här finns också en populär yoga-studio som hyresgäst i källarlokalen, som tillsammans med de kvarvarande hyresrätterna inbringar cirka 600 tkr/ år till föreningen. Skuldsättning/ kvm ligger på cirka 1500 kr/ kvm (snittet inom tullarna ligger kring 6000 kr/ kvm). Stark kassa med cirka 2,5 miljoner kr. Dessutom finns dolda tillgångar i form av två hyresrätter kvar. Föreningen klassas som äkta och äger sin mark.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration