Tegnérgatan 55 A, 6 tr / Vasastan / Stockholm

Magisk utsikt - lägenhet högt upp i huset med 2 balkonger i olika väderstreck!

Slutpris
5 550 000 kr
Boarea
47,5 kvm
Avgift
3 017 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2019-08-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tegnérgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt tvåa med milsvid och fri utsikt över kyrktorn och takåsar! Den här lägenheten vill du inte missa! Hall med säkerhetsdörr och två inbyggda garderober. Möblerbart rum som idag fungerar som sällskapsrum. Köket ligger i öppen planlösning och rummet har gott om plats för stora sällskap och långa middagar. Härifrån nås balkongen som vetter mot föreningens innergård, ca 6 kvm stor och erbjuder sol från morgon till eftermiddag. Härligt sovrum som är beläget mot lugn enkelriktad gata, plats för dubbelsäng samt utgång till balkong om 5 kvm.

Här bor du med ett mycket attraktivt läge i en välskött förening med god ekonomi. Utanför dörren finner du caféer, affärer och restauranger. Direkt närhet till tunnelbana och innerstadsbussar vilket gör detta boende både bekvämt och centralt. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration