Tegnérgatan 49, 2tr / Vasastan / Stockholm

Sekelskiftesdröm på toppadress invid Tegnérlunden!

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
1 463 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tegnérgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en sekelskiftesdröm, anno 1885, på en av Stockholms mest eftertraktade adresser invid lummiga Tegnérlunden. Med kort gångavstånd till nästan allt. En drömlägenhet för såväl en som två personer.

Lägenheten är en renoverad och exemplariskt planerad tvåa med tre stora fönsterpartier i fil som ger bostaden ett generöst ljusinsläpp. Bostaden karaktäriseras av sin generösa takhöjd om cirka 3,5 m och av vackra sekelskiftesdetaljer såsom gråmålade snickerier och golvsocklar, takrosetter och genomgående vackert ljust furugolv. Ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilrent kök med utrustning från Siemens och gott om förvarings -och arbetsytor samt integrerad diskmaskin. Sovrummet har plats för 1,60 -eller 1,80 säng. Därifrån når ni till en väl tilltagen walk-in-closet. Badrummet är elegant renoverat med väggarna helkaklade i vitt och svart och golvet belagt med svart klinker.

Välskött och äkta förening med de stora renoveringarna bakom sig. Bland annat renoverades fasaden för två år sedan. Låga avgifter och sansad lånebild med låg skuldsättning på cirka 2100 kr/ kvm (snittet i innerstaden brukar ligga kring 6000 kr/ kvm). Föreningen äger sin mark. Lummig innegård med tvättstuga i det gamla stallet och med gemensam grill och utemöbler.

I området finns några av Stockholms bästa caféer & restauranger som tex, Flippin Burgers, Nabo, Rolfs Kök, Knut, Pascal, La Neta, Il Cafe med mera. Hemköp Wasahallen ligger runt hörnet. T-bana, centralstation och Arlanda Express ligger inom bekvämt gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.