Tegnérgatan 16, 3tr

Tegnérgatan 16, 3tr

Slutpris

5 250 000 kr


Vasastan / Norrmalm— Stockholm

Tegnérgatan 16, 3tr


Slutpris
5 250 000 kr

Vasastan / Norrmalm— Stockholm

Attraktivt & ytterst centralt läge - Sekelskifte med 3,15 meter i takhöjd - Låg avgift!

Underbar sekelskifteslägenhet med cirka 3,15 meter i takhöjd och stora spröjsade fönster för fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har en unik karaktär och presenterar en underbar rymd där såväl vardagsrum och kök bjuder på sociala sällskapsytor. Det rymliga köket ger dig ett extrarum som blir den naturliga platsen att umgås i vid fest och där matplatsen enkelt kan förlängas ut till ett långbord. Det stilrent renoverade köket ger dig mycket bra förvaring och är fullt utrustat med bonusar som diskmaskin samt micro i överskåp. Den breda öppningen mot vardagsrummet håller ihop rummen och gör det möjligt att umgås medan middagen förbereds. I vardagsrummet slås du av det underbara ljusinsläppet och det finns gott om utrymme för större sällskapsdel och övrig möblering . Det mysiga sovrummet möblerar du med 120-140 cm säng och har en inbyggd garderob som döljer sig bakom spegelskjutdörrar. Du finner extra förvaring i såväl hallen som i vardagsrummet och badrummet är utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag. Den här lägenheten ska absolut upplevas på plats!

HSB Brf Flygaren nr 214 är en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi och låg avgift. Föreningen har en låg skuldsättningsgrad med 3.120kr i lån/kvm, en råvind som kan anses som en dold tillgång samt att föreningen får in stora intäkter från sina lokaler. På Tegnérgatan 16 bor du med ett ytterst centralt och attraktivt läge där stadspulsen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och butiker finns i din absoluta närhet. På sommaren blir gatan som är väldigt restaurangtät extra levande och social med alla uteserveringar som öppnar upp. Restauranger som Leoparden, Frankys, Bierhaus, An Nam, Savant bar m.m tar över trottoaren och plockar fram sina utemöbler samt tar ut serveringen på gatan med små glashus. Här möts verkligen det bästa av två världar med det stora utbudet för ett socialt uteliv, all tänkbar service såsom gym, bagerier och mataffärer samtidigt som du har nära till grönområden som bjuder in till avkoppling. Några minuter från bostaden ligger mysiga Tegnérlunden och en kort promenad bort når du Vasaparkens stora gräsytor med mysiga caféer, minigolfbana och fotbollsplaner eller skridskobana beroende på årstid. För långpromenader eller en löptur har du även nära till Hagaparken och lummiga stråk runt Kungsholmen som du når på andra sidan Barnhusbron.


Boarea
44 kvm
Avgift
935 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Tegnérgatan såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tegnérgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.