Timotejgatan
Timotejgatan
Hampus Schöllin, ansvarig mäklare i Stockholm Vasastan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare

Förberedd

Timotejgatan
Södermalm— Stockholm

Timotejgatan


Förberedd

Södermalm— Stockholm

Ljus och topprenoverad 2:a högt upp med balkong mot grönskande Timotejgatan!

Ljust renoverad tvåa i ett högt läge med stor balkong mot grönskande Timotejgatan. Lugnt kvarter med promenadavstånd till vatten och stadspuls!

Här bor ni i en ljus och luftig tvåa med gott om förvaring i en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullt utrustat kök i vitt med bland annat vinkyl och diskmaskin. Stort sovrum med plats för bredare dubbelsäng samt garderober längst vägg.

Här bor ni i en av Södermalms populäraste föreningar i en välskött 30-tals fastighet. Föreningen är mycket stabil och välskött och kan erbjuda allt från gästlägenheter till föreningslokal, hobbyrum, bastu och grönskande innergårdar. Här bor ni med direkt närhet till Årstavikens bad och promenadstråk samt Södermalms trevliga restauranger och puls. En perfekt lägenhet för er som vill bo i ett lugnt område med närhet till allt.

Den renoverade känslan genomsyrar hela bostaden med stilrena materialval och harmonisk färgsättning. Här bor ni med en genomgående social planlösning där ni både kan laga mat tillsammans och ha vännerna i soffan. Det här köket är inte bara riktigt snyggt utan matlagning blir även en fröjd med de rymliga bänkytorna och de väl utvalda vitvarorna. Självklart finns diskmaskin för att underlätta veckans alla dagar. Vidare i vardagsrummet finns gott om utrymme för både matplats och soffgrupp, eller varför inte en arbetshörna? Här är det lättmöblerat! Från vardagsrummet når ni även den härliga balkongen som vetter mot Timotejgatan. Här kan ni avnjuta morgonkoppen i solen. I hemmet finner ni även ett rogivande och ljust sovrum med stort fönsterparti samt ett renoverat badrum med en rymlig dusch och plats för förvaring.

Äkta förening som äger marken
Brf Axet äger och förvaltar fastigheterna Axet 2 & 3, Rågen 2 & 3 samt Grindshage 9.
Föreningen bildades 1930 och består av 404 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 29 lokaler upplåtna med hyresrätt.
Föreningen godkänner delat ägande under förutsättning att den som bor i lägenheten äger minst 50%.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
Brf Axet har en heltidsanställd fastighetsskötare som sköter föreningens allmänna utrymmen, samt en lokalvårdare/trädgårdsskötare.

Kontakta ansvarig mäklare Hampus Schöllin vid intresse!
Välkomna!


Referensnummer
526 984
Boarea
43 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta Hampus för mer information kring visningsmöjligheter.

Hampus Schöllin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Ett stenkast från solbryggan i Årstaviken!
Årstaviken

Ett stenkast från solbryggan i Årstaviken!

Flera parker och citynära puls!
Årstaviken

Ett stenkast från solbryggan i Årstaviken!

Omgiven av grönska

Flera parker och citynära puls!

Ljust och luftigt! Smart planerat!
Planlösning

Ljust och luftigt! Smart planerat!Planlösning

Området
Södermalm  i stockholm

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.


01
Fördelar med området
Gym Barnvänligt Hippt Motionsspår Musikklubbar Tunnelbana Stort nöjesutbud Stort shoppingutbud Bussar Barer Nattklubbar Liv i rörelse Butiksgata/köpcentrum Restauranger Hundvänligt

02
Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.


03
Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!


04
Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.


05
Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hampus!

Hampus Schöllin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.