Tomtebogatan 44, vån 1

Tomtebogatan 44, vån 1

Slutpris

5 900 000 kr


Vasastan— Stockholm

Tomtebogatan 44, vån 1


Slutpris
5 900 000 kr

Vasastan— Stockholm

Ljus, genomgående tvåa med vackra originaldetaljer!

I denna genomgående tvåa så omges ni av vackra originalattribut, ett rikt ljusflöde och rymliga rum. Hallen verkar likt lägenhetens nav och ger er en bra översikt av bostaden och dess fina speglingar. Här finns gott om förvaring via en inbyggd garderob samt avhängning till höger om entrén. Vardagsrummet är socialt planerat med högt i tak och gott om yta avsedd för soffgrupp, mediamöbel och en större matplats. Här har ni stukatur, takrosett, speglade nischer, vackra dubbeldörrar och spanjoletter i fint skick. Utanför kan ni blicka ut över de mäktiga fasaderna på den lugna återvändsgatan. Då bostaden har fönster i två väderstreck så blir den lätt att lufta och på andra sidan lägenheten finner ni det rofyllda sovrummet med fönster mot gård. Rummet erbjuder gott om plats för en rejäl dubbelsäng, hemmakontor och garderobsvägg. I ett hörn av golvet kan ni skymta markeringar där det en gång funnits kakelugn. Det välutrustade köket har diskmaskin och även plats avsedd för frukostbord eller annan trivselmöblemang. Badrummet är fräscht med spotlights i tak och ljusa ytskikt. Till bostaden hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Bostadsföreningen Kadetten 22 u.p.a. äger och förvaltar fastigheten på Tomtebogatan 44 sedan 1920. Föreningen består av 19st bostadsrätter och 2st lokaler som är hyresrätter. Föreningens ekonomi är väldigt god och skulden/kvm är ovanligt låg, de har inte heller några planerade större renoveringar eller avgiftshöjningar (kontrollerat med styrelsen 2021-09-16.). Föreningens fastighetsförsäkring inkluderar ett bostadsrättstillägg som gäller alla medlemmar. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd. Medlemmar har även tillgång till en övernattningslägenhet som hyrs för 200 kr per natt. I anslutning till den finns även en bastu. Föreningen har en generös innegård med trädäck med utemöbler, grill och blommor samt örtodling.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Några guldkorn som inte bör missas är Raw, Mellqvist kaffebar, Mellow och Café Levinskys. Ta en promenad över till Fridhemsplan via St:Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. En underbar oas mitt i Stockholms stad! Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar(bl.a. 3, 4, 72, 42).

Välkomna på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 312 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Tomtebogatan såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Tomtebogatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.