Torsgatan 73

Torsgatan 73

Slutpris

3 375 000 kr


Stockholm

Torsgatan 73


Slutpris
3 375 000 kr

Stockholm

Ljus och välplanerad tvåa om 41 kvm!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa om 41 kvm! Lägenheten pryds av flertalet charmiga tidstypiska attribut såsom en generös takhöjd, vackra stora fönsterpartier, fönsternicher, takrosett i vardagsrummet och snygga spegeldörrar. Rummen har ljusa väggar och vitlaserade parkettgolv. Planlösningen disponeras enligt följande; rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Från hallen når ni kök/vardagsrum med öppen planlösning och en mycket trevlig sällskapsyta och sovrum med platsbyggd dubbelsäng. Lägenheten totalrenoverades 2011 och är genomgående i gott skick.

Solid förening med trevlig innergård med grillplats för dess medlemmar och förrådsutrymme på vind. Perfekt belägen i en växande stadsdel med flertalet restauranger, mysiga fik som Haga Bageri i samma hus, stora matbutiker öppet till 23, systembolag öppet till 20 - allt detta endast 100 m från lägenheten. Närhet till härliga Hagaparken för en mysig promenad eller en skön joggingrunda för motionären! Mycket goda kommunikationer ett par minuters promenad till St Eriksplan T-bana, flertalet bussar direkt utanför dörren där även flygbussarna går samt promenadavstånd till Odenplans pendel, inom några år kommer även en ny T-banestation att tillkomma!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 163 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.