Torsgränd 6, 1 tr / Vasastan / Stockholm

Fantastiskt välplanerad och fin tvåa med stor uteplats och centralt läge!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
3 409 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torsgränd såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fantastiskt välplanerade och fina tvåa med stor uteplats och centralt läge! Lägenheten är ljus och luftig tack vare stora fönsterpartier från den franska balkongen och den genomgående planlösningen med ljusinsläpp från två väderstreck. Bostadens 45 kvm disponeras genom en välkomnande och yteffektiv entré, en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet som blir lägenhetens självklara samlingspunkt. Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp tack vare lägenhetens stora franska balkong med glasdörrar. Sovrummet är ljust och rymligt, härifrån når ni lägenhetens stora uteplats mot föreningens grönskande innergård!

Denna pärla hittar ni på ett av Vasastans mest eftertraktade och centrala lägen endast ett stenkast från Vasaparken! Här bor ni i en stabil förening och ni har bekvämligheter såsom Ica Supermarket, apotek, flertalet bagerier, caféer och restauranger såsom Melanders fisk, Portal och Sven Harrys restaurang inom kort promenadavstånd. Kommunikationerna i kvarteret är mycket goda och ni har direkt närhet till både Odenplan och Sankt Eriksplan med T-bana, flertalet busslinjer samt pendeltåg, flertalet busslinjer vid både Dalagatan och Odengatan, flygbussarna från Torsgatan samt gångavstånd på 10 minuter till Arlanda express - Optimalt för pendlaren!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration