Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Stockholm / Kungsholmen / Stadshagen
Ulriksborgsgatan 7
Boarea: 40 kvm
Avgift: 2 467 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 10 av 18 (Hiss finns)

Stockholm - Kungsholmen / Stadshagen / Ulriksborgsgatan 7

1:a med balkong och strålande utsikt!

Välkommen till en välplanerad 1:a om 40 kvm med genomgående hög standard med påkostade materialval såsom sjösten i badrum, Myresjökök i ek, mosaik i kök & badrum och stengolv i hall. Lägenheten ligger på våning 10 och har en stor generös balkong med eftermiddagssol och härlig utsikt. Genomgående fint skick med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré och garderober samt ett rymligt allrum med öppen planlösning mot det moderna köket. Vidare finns en rymlig klädkammare och ett fräscht helkaklat duschrum med kombinerad tvätt/torkmaskin. Här bor du på ett eftertraktat och populärt område på Kungsholmen med närhet till såväl grönska och vatten som till stadens puls. Friskis & Svettis-gym i anslutning till fastigheten. Välkommen på visning!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande entré med plats för avhängning för ytterkläder och skor. Två garderober utgör ytterligare förvaring. På golvet ligger praktisk klinkers.
 • Rum
  Luftigt rum med stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp till bostaden. Rummet är lättmöblerat för soffgrupp, säng, mediamöbel och andra trivselmöbler. Den öppna planlösningen mot köket skapar även utrymme för matplats. Härifrån når man även balkongen om ca 8 kvm, med sol från eftermiddag till sen kväll. På balkongen ryms loungemöbler eller matplats. Från vardagsrummet når man även en rymlig klädkammare.
 • Kök
  Myresjökök i ek samt goda arbetsytor. Fin svart mosaik som vägg. Inbyggd diskmaskin, varmluftsugn med spishäll, mikrovågsugn o kyl & frys i rostfritt. All elektronik från Siemens.
 • Duschrum
  Mycket fräscht och stort helkaklat duschrum med klinkers, sjösten och svart mosaik på väggarna. Utrustat med duschhörna med glasväggar, wc-stol, handdukstork, handfat på kommod och tvättmaskin. Golvvärme finns.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  40 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  1 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2007
 • Värme och ventilationsanl.
  Fortum
 • Beskrivning
  Flerfamiljshus
Energideklaration
 • Energiprestanda
  83 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
TV- och Internetanslutning
 • Man kan se på TV genom ComHems, Ownits och Telias uttag. Bostadsrättsförenigen betalar för ett avtal som innebär att du har ett basutbud av TV-kanaler i ComHems uttag. För att kunna se TV via Ownits uttag så måste du skriva ett särskilt avtal med den TV-leverantör som Ownit har för sitt nät. Se Ownits hemsida. Samma gäller för Telias uttag. Telefon kan man få via Telias uttag, via Ownits uttag och via ComHems uttag. Via Ownits och Comhems uttag får du s.k. IP-telefoni. Man måste själv teckna avtal med det företag man föredrar. Bredband kan du också få via Telias uttag, via Ownits uttag och via ComHems uttag. Från 1 januari 2008 har föreningen tecknat ett särskilt avtal med Ownit som innebär att varje lägenhet kommer att få tillgång till bredband på 100Mbit/s. I och med detta kommer en avgift på 75 kr/månad att tillföras varje lägenhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Finns garage i direkt anslutning till huset. Särskild kö. Bilplats kostar 1890 kr per månad, motorcyklar 350 kr per månad. För frågor om platser, kö m.m. maila garage@brflindhagensterrassen.se. För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508 263 00, fax 08-508 260 40. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kr, alternativt löses biljett för 60 kr/dygn.
Ekonomi
 • Avgift
  2 467 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  0,0044770
 • Andel av årsavg.
  0,47807
 • Andelstal insats
  0,47807
 • Pantsättning
  är pantsatt.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I avgiften ingår värme, vatten, lägenhetsförråd, bredband (100 MB) och kabel-TV, comhems basutbud. Hushållsel betalas av respektive hushåll. Ett obligatoriskt tillägg för bredband på 75 kr/mån tillkommer. Internetanslutning i lägenheten med 100 mbit fiber.
 • Planerade avgiftsändringar
  En sänkning med 5% gjordes Q1 2015 pga lägre räntekostnader på föreningens lån.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Lindhagensterassen 1.
 • Allmänt
  Brf Lindhagensterassen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006. Består i dagsläget av totalt 161 lägenheten som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Juridisk person godkänns ej men delat ägande är tillåtet. Ekonomisk förvaltning sköts av Österåkers Bostadsrättsförvaltning. Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.brflindhagensterrassen.se/
 • Kommande renoveringar
  Inga större renoveringar är planerade, huset är fortfarande relativt nytt. Fastigheten färdigställdes Q1 2007.
 • Kommande avgiftshöjningar
  En sänkning med 5% gjordes Q1 2015 pga lägre räntekostnader på föreningens lån.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum. I tvättstugan finns tvättmaskiner (en grovtvättmaskin), torktumlare, torkskåp och elmangel.
Området
 • Mitt på Kungsholmen mellan Rålambshovsparken och Hornsbergs nybyggda bostadsområden ligger Thorildsplan. Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten samt till innerstans puls med restauranger, barer och all tänkbar service. Ett mysigt tillhåll är Cafe Bullen. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje samt ett antal bussar. På några hundra meters gångavstånd ligger Galleria Lindhagen med ICA Maxi, apotek, systembolag, butiker, post och banker. I området kring Lindhagensplan pågår ett flertal intressanta byggnadsprojekt vilka kommer att öka områdets attraktionsvärde ytterligare. Några kvarter bort från Lindhagen och Thorildsplan ligger Fridhemsplan med trendiga och shoppingvänliga Västermalmsgallerian med ett stort utbud av mataffärer och butiker. På bekvämt avstånd ligger Rålambshovsparken som är en av Stockholmarnas mest populära oaser sommartid med mängder av rekreationsmöjligheter. På Kungsholmens nordöstra del finner du ett lugnt och trivsamt område med närhet till vatten och gönområden. Här bor du ett stenkast från Hornsbergs mysiga badbryggor och härliga promenadstråk. Med bekvämt gångavstånd når du Fridhemsplans puls med ett stort utbud av butiker och restauranger. I Lindhagensgallerian finner du även utmärkt närservice med bl a ICA Maxi, systembolaget och apotek. För den träningssugna finns såväl Friskis & Svettis som Sats i området. Mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blåa linje som tar dig till city på endast 5 minuter!

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Robin den 10 januari
  Hej, vad ligger utgångspriset på? Kan man få på ett ungefär?
  Svar från Pär Svensson
  Hej, objektet ligger som kommande och inget utgångspris är diskuterat men ligger kring 3milj, Mvh Pär
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.