Ulriksborgsgatan 7, 10 tr / Kungsholmen / Stadshagen / Stockholm

1:a med balkong och strålande utsikt!

Slutpris
3 625 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 467 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
10 av 18 (Hiss finns)
Såld
2017-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulriksborgsgatan såldes av oss 2017-03-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Ulriksborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Stadshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 1:a om 40 kvm med genomgående hög standard med påkostade materialval såsom sjösten i badrum, Myresjökök i ek, mosaik i kök & badrum och stengolv i hall. Lägenheten ligger på våning 10 och har en stor generös balkong med eftermiddagssol och härlig utsikt. Genomgående fint skick med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entré och garderober samt ett rymligt allrum med öppen planlösning mot det moderna köket. Vidare finns en rymlig klädkammare och ett fräscht helkaklat duschrum med kombinerad tvätt/torkmaskin. Här bor du på ett eftertraktat och populärt område på Kungsholmen med närhet till såväl grönska och vatten som till stadens puls. Friskis & Svettis-gym i anslutning till fastigheten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration