Upplandsgatan 32

Upplandsgatan 32

Slutpris

6 850 000 kr


Vasastan— Stockholm

Upplandsgatan 32


Slutpris
6 850 000 kr

Vasastan— Stockholm

Påkostad och öppen 3:a i centralt och attraktivt läge precis vid Odenplan!

Välkommen hit till underbara Vasastan och en trerummare om 85.5 kvadratmeter. Denna lägenhet är påkostad med öppen planlösning och erbjuder bland annat härlig rymd, fint ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter – ett exklusivt boende med sociala ytor, vackra golv och påkostade material.

Här finns ett rymligt, öppet och socialt vardagsrummet med fransk balkong (bygglov balkong inskickad) med gott om plats för soffa och matgrupp i öppen planlösning till ett modernt, exklusivt kök med en härlig köksö och generösa arbetsytor. Du har ett mysigt och rogivande sovrum som är ljust, välplanerat och det finns gott om plats för stor säng och förvaring. Badrummet är smakfullt och stilrent och erbjuder toalett, dusch, badkar, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp med belysning och kommod. När solen tittar fram kan du öppna dörren till franska balkongen som har fin utsikt mot innergården.

Brf Stjärnfallet 21 är en välskött och stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig välskött innergård och cykelrum, barnvagnsrum och garage. I månadsavgiften om 4458 kronor ingår vatten, värme, tv. Obligatorisk avgift för bredband om 222 sek tillkommer.

I hjärtat av Vasastan bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, shopping, förskolor, lekparker och kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg och bussar. Odenplan ligger precis runt hörnet, och city med stureplans uteliv och dess utbud av shopping på gångavstånd. Vill du promenera eller motionera så finns Vasaparken och Hagaparken med sina populära promenadstråk, fotbollsplan, tennisbanor och motionsspår. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 458 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.