Valhallavägen 67, 1 tr / Östermalm / Stockholm

Modern 3:a i toppskick med öppen spis! Bra läge på Östermalm/Vasastan

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 772 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valhallavägen såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Valhallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppmodern och ljus 3:a med ett bra läge på Östermalm! Här bor du utan insyn och utmärkta kommunikationer direkt utanför porten. Lägenheten erbjuder charmiga detaljer och hög standard samt en väldisponerad planlösning. Hallen har gott om förvaring i flertalet garderober. Köket är ljust inrett med arbetsbänk i trämaterial samt snyggt integrerade vitvaror. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och här kan du njuta av en vacker, fungerande öppen spis. Två bra och rymliga sovrum. Du kan styra ljussättningen i hela lägenheten med hjälp av styrpanelen på köksväggen och lägenheten är även utrustad med högtalare i alla rum inklusive duschrummet.

Här bor du på ett toppenläge i en bra förening med goda kommunikationsmöjligheter som tar dig till citykärnan på ca 10 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.