Valhallavägen 47, 2tr / Östermalm/ Vasastan / Stockholm

Charmig och välplanerad 1:a i absolut toppläge!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
1 377 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valhallavägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Valhallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm/ Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig och välplanerad 1:a i absolut toppläge! Bostaden har vackra detaljer som stora fönster med spanjoletthandtag, spegelindelade dörrar samt fiskbensparkett. I det luftiga vardagsrummet som har fin ljussättning genom stora fönster finns plats för såväl större soffgrupp som matplats för 4 personer. Sovalkoven har blivit en praktisk och rofylld sovavdelning med utmärkta förvaringsmöjligheter både under och ovanför sängen. Intill finns det utmärkta arbetsköket som har förvaring bakom snygga vita fronter och all den maskinella utrustning man behöver. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch med snygg skyddsvägg av glas. Genomgående har lägenheten strålande förvaring i klädkammare, utdragbara lådor vid sängen samt tillhörande nyrenoverat källarförråd.

Här bor du med promenadavstånd till flertalet av Stockholms bästa shoppingstråk i city och vid Odenplan. Bostaden är härligt placerad med närhet till några av Stockholms alla grönskande parker som t.ex Vanadislunden, Lill-Janskogen, Vasaparken samt Hagaparken. Här finns också generöst utbud av kollektivtrafik med flertalet busslinjer, tunnelbanestationen Tekniska högskolan samt östra station med station för Roslagsbanan.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.