Västgötagränd 7, 1 tr (vån 2) / Södermalm / Stockholm

Ljus och välplanerad mini-tvåa med strålande parkutsikt och toppläge på Södermalm!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 214 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västgötagränd såldes av oss 2020-02-24. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Västgötagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad mini-tvåa i mycket bra skick. Absolut toppläge på Södermalm invid idyllisk park med Medborgarplatsen ett stenkast bort. Magnifika fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Fritt, insynsskyddat läge med vy över den grönskande parken. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt separat sovrum. Stilrent renoverat (2020) kök och helkaklat badrum med badkar och smakfulla materialval. Elegant fastighet med modern, rymlig hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Eftertraktad adress invid idyllisk park med populära Medborgarplatsen ett stenkast bort. I närheten finns även Götgatan med hela dess utbud av shopping. På kort promenad nås även Mariatorget, Björns Trädgård, grönskande Rosenlundsparken och Nytorget. Ypperliga kommunikationer med T-bana Medborgarplatsen, Södra Stations pendeltåg samt ett flertal innerstadsbussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.

Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.

Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.