västmannagatan 69 B

västmannagatan 69 B

Slutpris

3 260 000 kr


Vasastan— Stockholm

västmannagatan 69 B


Slutpris
3 260 000 kr

Vasastan— Stockholm

Otroligt välplanerad tvåa med lugnt gårdsläge på bästa adress!

Varmt välkomna till denna otroligt välplanerad tvåa med lugnt gårdsläge på bästa adress! Lägenheten pryds av flertalet vackra tidstypiska originaldetaljer från husets byggår 1907 såsom en generös takhöjd, djupa fönsternischer och speglade dörrar. Denna bostad erbjuder på sina 32 kvm ett komplett boende och disponeras idag genom en välkomnande entré, ett rymligt sovrum med gott om förvaring och plats för dubbelsäng, öppen planlösning mellan det välutrustade köket och lättmöblerade vardagsrummet. Tack vare den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet har lägenheten en härlig social yta för trevliga middagar och sociala tillställningar för er och era gäster. Duschrummet är helkaklat och inrymmer tvättmaskin om önskas. Till lägenheten hör även ett källarförråd om ca 3,7 kvm för extra förvaring.

Föreningen är mycket stabil och har god ekonomi med intäkter från lokaler. Detta drömboende finner ni endast ett stenkast från Odenplan med alla dess restauranger, caféer, butiker och oslagbara kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, pendeltåg och flertalet busslinjer som tar er genom hela Stockholms län. Ni har även bekvämt gångavstånd till ett flertal grönskande parker och trevliga promenadstråk såsom Vasaparken, Observatorielunden och Vanadislunden.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
32 kvm
Avgift
1 177 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0.5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.