Vingårdsgatan 46

Vingårdsgatan 46

Slutpris

3 650 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Vingårdsgatan 46


Slutpris
3 650 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Toppfräsch tvåa med balkong och låg avgift!

Lev livet på Liljeholmskajen i en härlig 2:a! En lägenhet som har det där "lilla extra" i form av ljus, rymd, kvalité och funktion. Här släpper de stora höga fönstren in mycket ljus och ger en härlig rymd. Optimalt planerad planlösning och med ett fantastiskt läge med direkt närhet till vattnet vid Liljeholmskajen. Älskar du sol och bad så är det här lägenheten för dig då det både sommar och vinterbadas friskt vid kajen. Bostaden har en social planlösning mellan kök och vardagsrum samt en fin balkong med glimt mot Årstaviken. Lägenheten har ett mycket fint nyligen slipat och vaxat parkettgolv. Rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i skjutdörrsgarderob. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Mycket fint kök med vita och plommonfärgade köksluckor samt en tunn, vit bänkskiva i granit. Här bor du i hjärtat av härliga Liljeholmskajens sjöstadsliv med utbud av restauranger och butiker - samtidigt som du har optimala kommunikationsmöjligheter med en kort promenad når du både tunnelbana, bussar, tvärbana samt pendeltåg. Med Söder inom gångavstånd tar du dig även snabbt över bron till ytterligare mysiga caféer, restauranger och butiker. Välskött och populär förening med låga avgifter. Till lägenheten hör ett källarförråd.


Boarea
ca 49.5 kvm
Avgift
2 677 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.