Virkesvägen 19 A, 6tr

Virkesvägen 19 A, 6tr

Slutpris

3 550 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm— Nyproduktion

Virkesvägen 19 A, 6tr


Slutpris
3 550 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm— Nyproduktion

Virkesvägen 19 A, 6tr

Helt ny lägenhet där du får möjlighet att vara den första som bor i lägenheten belägen i centrala delarna av Hammarby Sjöstad. Lägenheten är försedd med stort kök som har en modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrum som rymmer dubbelsäng och har gott om förvaring genom en walk in closet. Från sovrummet har man utgång till en stor solig balkong. Helkaklat badrum som är försedd med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

På taket har föreningen en gemensam takterrass vidare finns även odlingslotter. Föreningen har en vision om att ha sociala gemenskap och en grön idyll.

Havet, stadspuls och grönområden med lugn precis utanför dörren gör Hammarby sjöstad till ett av Stockholms mest eftertraktade områden. På ca 10 minuters promenad kommer du till Södermalm.

Goda kommunikationer via tvärbanan tar dig enkelt in till både röda och gröna tunnelbanelinjen via Liljeholmen och Gullmarsplan.
 Buss 71 går in till slussen och du kan även ta dig till Skanstull med färjan.
Nattetid går buss 96. 

I närområdet finns flertalet matbutiker såsom Ica, Coop, Lidl. Vidare finns även fantastiska kaféer och restauranger med svårslaget läge. Behagligt avstånd till Globen och Tele2 Arena.

 För den aktive finns gymanläggningar, utegym, badsjöar, tennisbana, fantastiska promenad/motionsspår och vintertid kan du även åka skidor i Hammarbybacken.

Lägenheten håller på att färdigställas nu fram till 8 november 2018 därför får jag tyvärr inte hålla några visningar på lägenheten.

Se gärna "Detaljerad Planritning" och "Rum & Byggnadsbeskrivning" för mer detaljerad information.


Boarea
49 kvm
Avgift
2 764 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-10-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.