Wargentinsgatan 5 A, 1 tr

Wargentinsgatan 5 A, 1 tr

Slutpris

5 000 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Wargentinsgatan 5 A, 1 tr


Slutpris
5 000 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus totalrenoverad tvåa med balkong! Garage i huset!

Välkommen till denna otroligt fint renoverade och ljusa tvåa med rymlig balkong, med utsikt längs med lugna Hjärnegatan!
Här är allt renoverat och topp fräscht med genomgående vackra furugolv och vitmålade väggar i öppen och social planlösning.
Suverän förvaring i flertal garderober, plats för dubbelsäng i sovrum och nyrenoverat badrum med plats för tvättmaskin.

Perfekt planerad med ett ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och med smart förvaring i platsbyggd garderob med speglar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fräscha materialval i sober grön ton och med trevlig köksö med induktionshäll. Här finns modern kyl/frys och fläkt i rostfritt samt diskmaskin, ugn och mikro. Öppen planlösning mot vardagsrummet som ger utrymme för sittplatser vid både matplats och köksön med barstolar. Vardagsrumsdelen bjuder på stort fönsterparti och plats för både sällskapsdel och matgrupp. Trevlig balkong med morgon-/förmiddagssol med plats för balkongmöbler och växter. Generöst påkostat badrum med vitt kakel på väggar och varm beige klinker på golv med golvvärme. Väggängd wc samt takdusch i ett snyggt utförande.
Ett boende ni inte vill missa!

Äkta förening som äger marken.
417 bostadsrätter och 21 hyresrättslokaler.
Garage om 100 platser (från 2500kr/månad)
Gemensamhetsutrymmen:
Innergård
2 st bastu
Föreningslokal
Tvättstugor
Extra källarförråd
Grillplatser

Toppläge på Kungsholmen med promenadavstånd till Centralen. Runt hörnet finns både ICA Supermarket, systembolag, apotek, lunchrestauranger, butiker och gym. Bo på attraktiv och central Kungsholmsadress endast ett stenkast från Norr Mälarstrand och härliga promenadstråk. I området finns all tänkbar service, mysiga restauranger och trevliga barer. Fridhemsplans utmärkta kommunikationer finns några minuters promenad bort.

Välkomna!


Boarea
47 kvm
Avgift
2 466 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-07-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Wargentinsgatan såldes av oss 2022-07-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wargentinsgatan.

Boka värdering

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.