Wittstocksgatan 3 B, 1/2tr / Östermalm / Stockholm

20-talspärla med drömläge i skuldfri förening (låg avgift om 325kr)!

Slutpris
3 220 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
325 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0,5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wittstocksgatan såldes av oss 2019-01-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wittstocksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna optimalt planerade etta har vackra tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, stora fönster med spröjs, praktfulla fönsterfoder och takrosett. Bostaden vetter mot en lummig bakgård med ett insynsfritt läge för förbipasserande då huset är i souterräng på ca fyra till fem meters höjd. Inbjudande vardagsrum med plats för såväl soffa som sovavdelning. Här finns praktisk klädkammare för förvaring. Ett trevligt fullt utrustat kök i bra storlek, med matplats för 2-4 personer. Stilrent och välplanerat badrum med dusch.

I ett av Östermalms mest eftertraktade lägen invid Karlaplan, i en lugn oas nära stadens puls och de vackra promenadstråken på Djurgården, hittar ni denna vackra 20-talscharm. Beläget ett stenkast från tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar tar man sig lätt fram genom Stockholm. Runt hörnet ligger Fältöversten med dess rika utbud och med kort promenad till Djurgården och Stureplan.

Bostadsrättsföreningen är skuldfri och mycket välskött. Bostaden har en exceptionellt låg avgift om 325kr vilket inkluderar bredband, vatten, värme och kabel TV. Fastigheten är mycket väl underhållen. I nära anslutning till lägenheten finns tillgång till en fin gästlägenhet, ett modernt tvättrum och en mycket vacker bakgård som färdigställdes 2018. Bostaden kan även konverteras till en 2:a se alternativ planlösning.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration