Zinkens Väg 59, 4 tr

Zinkens Väg 59, 4 tr

Slutpris

6 850 000 kr


Södermalm / Zinken / Tanto— Stockholm

Zinkens Väg 59, 4 tr


Slutpris
6 850 000 kr

Södermalm / Zinken / Tanto— Stockholm

Välplanerad 3:a med balkong mot grönskande kolonilotter i söderläge!

Välkomna till Zinkens väg 59 – en pärla belägen i en stabil förening i det lugna området intill Tantolunden. Här har ni en bostad med välplanerade kvadratmeter, två fina sovrum och öppen planlösning, allt inbäddat mitt i stadens puls. Balkongen är belägen mot ett grönskande läge där ni kan njuta av utsikten mot kolonilotterna i solen. En perfekt plats att njuta av årets alla årstider i ett härligt söderläge!

Välkomna in! Hallen ger en välkomnande känsla med gott om plats att hänga av ytterkläderna och ställa av er skorna. Det mindre sovrummet nås smidigt härifrån och är rymligt med två fönsterpartier varav ett är ett mindre fönster. Här får det dessutom plats med en större säng vilket gör det till ett perfekt extra rum eller barnrum men även kontor. Det andra sovrummet ligger i andra delen av bostaden och är större. Här har du möjlighet att inreda med stor säng, nattduksbord, byrå och garderober. Även här finns ett större fönsterparti. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och bjuder på en trevlig och social yta. Här kan familj och vänner vara placerade i soffan samtidigt som matlagningen är i full gång. Middagen dukar ni enkelt upp vid matplatsen, eller tar med ut till balkongen och njuter av solen. Balkongen vetter mot grönskande läge och kolonilotter i direkt söderläge, kan det bli bättre? Här har ni gott om utrymme för både sittplatser, ett bord och annan önskvärd dekoration. Har ni ett brinnande intresse för växter, får även dessa plats här!

Låter detta som ert nästa hem? Välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

Här bor ni i ett lummigt område invid Tantolunden med närhet till flera grönområden, bad samt härliga caféer och ett brett utbud av restauranger. När värmen börjar närma sig och semestern kommer kan ni enkelt promenera till Tanto strandbad som är en härlig badplats med sandstrand. Här är det fritt fram för bad, lek och en god glass i solen. Det finns även härliga promenadstråk genom parken och längs vattnet från Långholmen och Reimersholme till Skanstull och vidare till Norra Hammarbyhamnen och Danvikstull. Ni bor även i direkt närhet till mycket bra kommunikationer från både Hornstull och Zinkensdamm men även södra station. Flertalet träningsanläggningar i området såsom Friskis & Svettis, Fitness24Seven, SATS samt House of Shapes, Närhet till flera förskolor, tre inom ett par minuters gångavstånd samt en utanför porten. Även närhet till flertalet skolor. Ett av södermalms bästa lägen för familjer och för er som gillar att bo centralt i kombinationen med lugnet.

Brf Zinken är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.
Föreningen är en mycket populär och stabil förening med flera gemensamma faciliteter för medlemmarna. Föreningen upplåter 290 bostadsrätter, 29 hyresrätter samt 10 hyresrättslokaler, varav 7 är för uthyrning.. Hyresrätterna anses av föreningen vara en dold tillgång och säljs av allt eftersom vilket är en god ekonomisk tillgång. Föreningen får även in kapital ifrån sina parkeringsplatser med 88st garageplatser, 50st parkeringsplatser ute samt 6st mc-platser. Av dessa platser har flera tillgång till laddstolpe. För sina medlemmar har föreningen en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, lekplats på gården, 6 tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum samt grovsoprum.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 191 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-03-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Zinkens Väg såldes av oss 2024-03-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Zinkens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.