Stockholmsvägen 64

Stockholmsvägen 64

Slutpris

19 000 000 kr


Stocksund— DANDERYD

Stockholmsvägen 64


Slutpris
19 000 000 kr

Stocksund— DANDERYD

Vi har äran att presentera ett enastående sutteränghus beläget på privat läge bakom elstyrda grindar med en storslagen terrass som löper runt övre plan, pool, egen plexipave tennis tävlingsbana och garage. Villan, som av dess karaktäriserande carrara-marmorgolv i samtliga rum skulle kunna ges namnet "The Marble House", präglas av en stilren design som tillsammans med genomgående exklusiva materialval, högklassiga detaljer och påkostade finesser borgar för en synnerligen hög livskvalitet. Innerdörrar uteslutande från Rimadesio, Boffi-kök, Bisazza-mosaik och Bang of Olufsen-system är bara några exempel på vad som sätter standard i detta lyxboende.

Ombyggnationen 2013-2014 har genomförts med stor perfektion där de 241 m² boarea plus 76 m² biarea blivit väl fördelade på två plan och finns disponerade över fyra sovrum och stora sociala ytor. På övre plan finner ni ett iögonfallande vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats som bjuder på en oslagbar känsla av rymd tack vare pampiga fönsterpartier som tillgodogör hela takhöjden om fem meter. Härifrån ges tilltalande utsikt mot och direkt anslutning till det omslutande trädäcket med pool och harmonierande, insynskyddande natur. Exceptionellt uppfört Boffi-kök av synnerligen hög standard med köksö från GECO, full maskinell utrustning från Gaggenau och exklusiva maskintillval. Fullskaligt ljudsystem och inbyggda högtalare i vardagsrum och kök. Separat rum för lagring av viner. Magnifikt master bedroom med fransk balkong som planerats efter en lyxhotellsvit där sovrumsdelen drömlikt förbinds med både badrum och klädkammare. Två generösa sovrum, varav ett med fransk balkong, med mycket förvaring och ett gemensam badrum i anknytning. Samtliga tre sovrum har elstyrda gardiner samt tillgång till terrassen. Allrum intill sovrummen med utgång till balkong mot husets entrésida samt gäst-WC.

Förbindelsen mellan de två planen smyckas av en elegant marmortrappa. Nedre plan erbjuder en välkomnande entré med välförsedd förvaring via garderober. Ett fjärde sovrum med fönster mot husets entrésida, smarta förvaringslösningar och ett eget badrum. Biorum praktiskt beläget längst in i huset för maximalt biomörker med BO-system och ljusram. Tvättstuga med torktumlare, dubbla tvättmaskiner, torkskåp och gott om förvaringsmöjligheter. Passage till garaget med plats för två bilar.


Boarea/biarea
241/76 kvm
Driftkostnad
65 932 kr/år
Tomtarea
2 145 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-05-12

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Stockholmsvägen såldes av oss 2016-05-12. Se alla våra försäljningar i Stocksund samt även på Stockholmsvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Danielle Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.