Forskargränd 5 / Ursvik / Sundbyberg

Optimalt planerad 3:a i trevligt område

Slutpris
3 360 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 282 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 tr, vån 2 i hiss, (Hiss finns)
Såld
2020-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Forskargränd såldes av oss 2020-10-10. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Forskargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ursvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna fantastiska 3:a i Ursvik, Sundbyberg. Här bor du i ett härligt område med närhet till både grönskan och bra kommunikationer.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster med härligt ljusinsläpp gör att bostaden känns öppen och luftig och bjuder in till sociala sammanhang för hela familjen. Från vardagsrummet når du även lägenhetens 8 kvm stora balkong i ett perfekt söderläge där många varma sommarkvällar med fördel kan avnjutas. I lägenhetens två sovrum samt i hallen har du gott om förvaring tack vare flertalet garderober som rymmer det mesta. De stora helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare.

Missa inte chansen att förvärva denna underbara 3:a i ett mysigt område du garanterat kommer trivas i.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ursvik

Här bor du i ett växande område med naturen som granne och närhet till bra kommunikationer.

Kommunikationer

Idag trafikeras Ursviks kollektivtrafik av bussar och i grannområdena Rissne och Hallonbergen når du lätt tunnelbanans blå linje med ca 13 minuter in till Stockholm City. Därifrån går sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Från Ursvik är det även endast ca 3 km till Sundbyberg centrum där tvärbanan mellan Sickla och Solna går samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn. Färdas du med bil är det här mycket smidigt att ta sig ut på Kymlingelänken och E4/E18. Vill du hellre cykla går även det mycket bra då cykelbanenätet är väl utbrett genom Ursvik och hela Sundbyberg. Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvärbanan som kommer att gå genom Ursvik och detta förslag trädde kraft i början på 2018. Tvärbanan kommer även att gå till Bromma flygplats och Helenelund, något som kommer underlätta pendlingen oerhört. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Tvarbanan-Kista-Helenelund/.

Natur och fritid

I Ursvik bor du med naturen som granne och goda möjligheter till att ha en aktiv vardag. Här finner du Igelbäckens Naturreservat med upplysta motionsspår i varierande längd där du sedan under vintern kan åka längdskidor. Här finns även flera utegym och vanliga gym samt Sveriges största parkourhall på hela 900 kvm. För mer information om denna, vänligen besök http://streetmentality.se/sundbyberg/. I norra Ursvik finns dessutom planer på ridskola, fotbollsplaner och kolonilotter mm.

Barnomsorg och skolor

Här i Ursvik finns det gott om förskolor och skolor, allt för att du ska kunna välja det som passar just ditt barn bäst. Exempel på Förskolor är Granatäpplet, Kymlinge förskola och Lilla Ursviks förskola. Om vi istället ser till grundskolor finns här Kymlingeskolan (F-6), Ursviksskolan (F-6) och Älvkvarnsskolan (F-9). Självklart finns det många fler förskolor och skolor både i Ursvik och i Sundbyberg och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html.

Affärer och restauranger

I närområdet hittar du gott om lokala restauranger så som sushi och pizzerior. I närområdet finns även bra med matbutiker så som Willys och Coop. Om du inte hittar det du behöver i Ursvik är det endast ca 7 minuter till Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.