Forskningsringen 86

Forskningsringen 86

Slutpris

2 350 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Forskningsringen 86


Slutpris
2 350 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

- Uteplats - Närhet till allt - 14 kvm förråd på samma plan -

Välkommen till Ursviks absolut bästa 2 rum och kök! Denna lägenhet är i nyskick och erbjuder ett stort, lättmöblerat och ljust vardagsrum, ett stilrent kök som är socialt beläget bredvid vardagsrummet, ett rymligt sovrum omgivet av rejäla smidesväggar/industriglasväggar med gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Det moderna badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, och den fantastiska uteplatsen har bästa solläge för att njuta av solen.
Bostaden är känd för sina påkostade och genomtänkta materialval, och inredningen påminner om något från en inredningstidning. De sobert ljusgråa väggarna harmoniserar perfekt med de vita snickerierna och den vackra ekparketten som går genom hela lägenheten ger en stilren kontrast.

Denna lägenhet är belägen i en välskött förening med närhet till det bästa av Stockholm. På endast 5 minuters avstånd finns Mall of Scandinavia och på 10 minuters avstånd finns Sundbybergs Centrum, samt vackra natursköna strövområden. Lekplatser, cykelvägar, grönområden, fotbollsplaner och parknöjen finns precis intill huset, och det finns även motions-, cykel- och skidspår, friluftsområden, gym, utegym, skolor och matvarubutiker inom kort gångavstånd. Promenadavstånd till Lötsjön och Råstasjön för dig som vill njuta av naturen. Dessutom kommer kommunikationen att bli ännu enklare när den nya tvärbanan står klar. Tvärbanans Kistagren kommer att gå från Norra Ulvsunda till Helenelund, med planerad trafikstart 2023 till Ursvik och 2025 till Helenelund.

Detta är boendet för dig som inte vill kompromissa. Du måste uppleva det på plats för att förstå dess fulla potential!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
55.5 kvm
Avgift
3 657 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-04-19

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Forskningsringen såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Forskningsringen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.