Forskningsringen 85a

Forskningsringen 85a

Slutpris

3 300 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Forskningsringen 85a


Slutpris
3 300 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

Stor 3:a eller möjlig 4:a i nyproduktionsskick!

- Möjlig 4:a
- Nyproduktionsskick
- Social planlösning
- Smart planerad
- Lugnt trafikerad gata
- Garage i fastigheten
- Närhet till matbutiker, natur och kommunikationer

Trevlig trerummare med halvöppen planlösning, belägen mot gård. Bostaden erbjuder två sovrum av bra storlek, båda med förvaring och plats för säng samt ett stort arbetsrum alternativt ett extra rum, perfekt som barnrum. Köket har allt man kan önska för en lyckad matlagning! Gott om förvaring genom många skåp. Full maskinpark från Siemens. Här finns även plats för matbord vid fönstren.
I anslutning till köket ligger bostadens vardagsrum, med möjlighet till flexibel möblering. Praktisk förvaring genom stor klädkammare i hallen.

Precis i närheten av bostaden går buss 504 som tar dig till Sundbyberg, Hallonbergen och Rissne. Därifrån kan du även ta tunnelbanans blåa linje i båda riktningar och når Stockholms central på ca 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan står klar i området 2022. Närhet till alla stora gallerior såsom Bromma blocks, Kista galleria och Mall of Scandinavia.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Välkommen hem till Forskningsringen 85a!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
4 787 kr/mån
Rum
3,5 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-11-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.