Franstorpsvägen 7 / Sundbyberg/lilla Alby / Sundbyberg

Välplanerad 4:a i Lilla Alby Sundbyberg.

Boarea
91.4 kvm
Avgift
5 171 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2,5 (halvtrappa från hiss) (Hiss finns)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Franstorpsvägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Franstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundbyberg/lilla Alby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en välplanerad 4:a i centrala Sundbyberg/Lilla Alby med balkong i sydväst,. Helkaklat badrum och separat gäst-wc. Stambytt brf med god ekonomi. Närhet till service, park, Bällstaån med strandpromenad. Lägenheten har renoveringsbehov. Möjlighet att förvärva garageplats/bostadsrätt i huset enligt separat överenskommelse med köparen av lägenheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.