Järnvägsgatan 70

Järnvägsgatan 70

Slutpris

3 160 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Järnvägsgatan 70


Slutpris
3 160 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Totalrenoverad vindslägenhet centralt i Sundbyberg!

Centralt belägen i Sundbyberg, har denna totalrenoverade vindslägenhet allt du kan önska dig för en bekväm och lyxig livsstil. Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning som perfekt balanserar funktionalitet och komfort, designat för att vara den perfekta samlingsplatsen för umgänge och avkoppling. Här finner du de generösa sociala ytorna, såsom vardagsrum, matplats och kök, som smidigt integrerar med varandra. Köket är fullt utrustat med maskinpark i modernt och rostfritt utförande och här hittar du även den integrerade kombimaskinen (tvätt- och tork i ett). Generös takhöjd, ljusa ytskikt, golv i ljust enstavsparkett och spröjsade fönster med djupa nischer genomgående för bostaden. Mysigt sovrum möblerat med en 180cm bred säng och plats för förvaring på hyllplan innanför ingången till sovrummet. Lyxigt renoverat badrum utrustat med golvvärme, infällda spotlights, takdusch, wc, handdukstork, kommod och spegelskåp. Inbjudande hall med charmigt furugolv i original. Goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaringsutrymmen i garderoberna. Här har du även plats för ett skrivbord.

En extra fördel är det stora vindsförrådet ligger på samma plan, vilket gör det lättillgängligt och praktiskt!

Sundbyberg har en charmig småstadskaraktär och erbjuder ett rikt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Inom endast några minuters gångavstånd når ni Sundbybergs omfattande kollektivtrafiknätverk, som inkluderar tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Detta gör området till ett av de mest lättillgängliga områdena i hela Storstockholm.

Ett boende utöver det vanliga, för dig som inte vill kompromissa!


Boarea/biarea
47/4 kvm
Avgift
2 334 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 4
Såld
2024-01-18

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2024-01-18. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.