Kyrkogatan 2

Kyrkogatan 2

Slutpris

2 920 000 kr


Sundbyberg

Kyrkogatan 2


Slutpris
2 920 000 kr

Sundbyberg

Hörnlägenhet med fönster i två väderstreck & ett centralt läge!

Välkomna till en ljus och hemtrevlig hörnlägenhet med stort ljusflöde och ett centralt läge! Planlösningen inleds med en hall där det finns plats för ytterkläder och skor, ett väl tilltaget vardagsrum som erbjuder fönster i två väderstreck. Sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Trivsamt kök med gott om förvaring och charmiga detaljer. Stambytt badrum med tvättmaskin. Tvår förråd varav ett rymligt vindsförråd.

Här bor du med direkt närhet till centrum på attraktiva Kyrkogatan i Sundbyberg! Ett stenkast ifrån lägenheten har du Tornparken med dess berömda Flatbreadpizzor. Under de varmare sommarmånaderna, så brukar även parken vara ett populärt tillhåll för soldyrkare. Här finns även en mycket bra lekpark för de mindre. För dig som gillar att motionera, så finns naturreservatet kring Lötsjön med mysiga caféet Gröna Stugan. I anslutning till Lötsjön, så tar Råstasjön vid och tillsammans så är det ett attraktivt promenadstråk. Vid Lötsjön finns också stora öppna ytor, som kallas Golfängarna med bl.a minigolf. På vägen till sjön, så passerar du simhallen med flera bassänger. På Sturegatan finns mängder av butiker, restauranger och annan service. Vidare hittar du Signalfabriken med flera butiker och t ex Phils Burger.

Sundbyberg är är nav när det gäller kommunikationer. Här finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet bussar. Närmsta tunnelbana ligger ca 75 meter från bostaden vid Sundbybergs centrum. Sen finns också Duvbo tunnelbana i närheten.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 565 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Bv
Såld
2018-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.