Lavettvägen 31 / Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg

Otroligt välplanerad 4:a i absolut toppskick med balkong i söderläge.

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
96,7 kvm
Avgift
5 295 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lavettvägen såldes av oss 2016-12-09. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Lavettvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rissne / Sundbyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mycket välplanerade 4:a om ca 97 m² med ett otroligt ljusinsläpp via lägenhetens många fönsterpartier i flera väderstreck.

Bostaden är smakfullt och påkostat renoverad med genomgående bra materialval. Här bjuds på öppna sällskapsytor som gjorda för att umgås och underhålla och direkt anslutning till bostaden fina balkong i optimalt söderläge.
Tre bra sovrum med goda möblerings- och förvaringsmöjligheter. Stort badrum och en gäst-WC nyligen renoverade i stilrena materialval.

Här bor ni tryggt i en stabil förening med närhet till grönområden med motionsspår, all tänkbar service och goda kommunikationer via T-bana och buss enbart ett stenkast bort.

Varmt välkomna till denna mycket fina fyrarummare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration