Sök Meny
Såld

Sundbyberg - Rissne / Sundbyberg / Lavettvägen 31

Otroligt välplanerad 4:a i absolut toppskick med balkong i söderläge.

Välkomna till denna mycket välplanerade 4:a om ca 97 m² med ett otroligt ljusinsläpp via lägenhetens många fönsterpartier i flera väderstreck. Bostaden är smakfullt och påkostat renoverad med genomgående bra materialval. Här bjuds på öppna sällskapsytor som gjorda för att umgås och underhålla och direkt anslutning till bostaden fina balkong i optimalt söderläge. Tre bra sovrum med goda möblerings- och förvaringsmöjligheter. Stort badrum och en gäst-WC nyligen renoverade i stilrena materialval. Här bor ni tryggt i en stabil förening med närhet till grönområden med motionsspår, all tänkbar service och goda kommunikationer via T-bana och buss enbart ett stenkast bort. Varmt välkomna till denna mycket fina fyrarummare.

Sundbyberg / Rissne / Sundbyberg
Lavettvägen 31
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 96,7 kvm
Avgift: 5 295 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Sundbyberg / Lavettvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.