Logdansvägen 14
Logdansvägen 14
Emil Andersson, ansvarig mäklare i Sundbyberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Emil Andersson

Ansvarig mäklare

Förberedd

Logdansvägen 14
Hallonbergen— Sundbyberg

Logdansvägen 14


Förberedd

Hallonbergen— Sundbyberg

Logdansvägen 14, 3 rok

* Välplanerad trea på 77 kvm

* Genomgående fint skick och riktigt välplanerad!

* Nyrenoverat kök 2021 med diskmaskin och rikligt med förvaring

* Stambytt badrum och WC 2020

* Renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin (2020)

* Stora fönsterpartier

* Välskött brf med ett flertal hyresrätter kvar

* Garage, tvättstuga och cykelrum i huset

* Gångavstånd till T-bana, inomhuscentrum, natur och vatten.

* Mysig Balkong med utsikt mot gården

Nu får jag äntligen lov att presentera denna fantastiska lägenhet som ligger i en av Sundbybergs grönaste stadsdelar, med grönskande skogspartier samt både Råsta- och Lötsjön som närmsta grannar. Lägenheten karaktäriseras av en genomtänkt, yteffektiv planlösning designad för en härligare vardag! Du välkommnas in i lägenheten via hallen som har en säkerhetsdörr som minimerar ljudinsläpp samt plats för större hallgarderob om önskas. Desutom finns här ett rymligt förråd/klädkammare som är stort nog för t.ex. Walk in closet eller magasinering. Vidare in i lägenheten finner vi ett allrum med plats för soffa, matbord, eller till och med större säng om så önskas. Köket är verkligen charmigt med sina fina mörka kvalitetsdetaljer i trä och smarta förvaringslösningar som motiverar till matlagningsnöje! Dessutom finns här två mysiga sovrum, ett rymligt badrum, en gäst-WC samt en underbar balkong!

Promenadavstånd till Näckrosens tunnelbana med blåa linjen som tar dig in till Fridhemsplan och vidare till T-centralen på ca. 10 minuter. I närområdet finns allt som kan önskas. Önskas större utbud i shoppingväg ligger Mall of Scandinavia ca. 15 minuters promenad bort. Utanför bostaden nås buss 506 som b.la. går till Karolinska universitetssjukhus via Sundbyberg centrum. Gillar man att promenera så är närheten till Lötsjön något man verkligen kommer att älska. Området står inför en rejäl upprustning och här kan ni läsa om Sundbybergs kommuns planer för området:

Brf Logen är beläget i ett få förunnat läge i Sundbyberg. Stabil och välmående förening med samtliga större renoveringar gjorda. I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats & cykelrum.


Referensnummer
524 032
Boarea
77.7 kvm
Rum
3 rum

Mäklarhuset Sundbyberg

Kontakta Emil för mer information kring visningsmöjligheter.

Emil Andersson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad


Planlösning

Området
Hallonbergen - Nära naturen i sundbyberg

Hallonbergen - Nära naturen

Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Ett plus för alla stationer som även passar den som är rullstolsburen.


01
Fördelar med området
Bussar Barnvänligt Lätt att parkera bilen Gym Växande område Tunnelbana Sport och friluftsliv Hundvänligt Utegym Parker/Grönområden Butiksgata/köpcentrum

02
På gång i Hallonbergen

Hallonbergen ska förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har köpts upp och ska renoveras.


03
Mer om Hallonbergen

Hallonbergen är en lugn stadsdel i Sundbyberg som präglas av grönska och kultur. Här finns många fina promenadstråk och utsiktsplatser. Området är beläget mellan Råsta- och Lötsjön. Det är nära till Igelbäckens naturreservat med skog, grillplatser, träningsspår, utegym och fotbollsplan. För den sportintresserade finns Hallonbergsens sporthall, de erbjuder bl.a. basket, handboll, skytte, innebandy och bordtennis. Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia är inom promenadavstånd.


04
Närservice

I Hallonbergens centrum finns butiker, restauranger och allmän service så som; apotek, tandläkare och vårdcentral.


05
Kommunikationer

Hallonbergens kommunikationer är utmärkta. Med tunnelbanans blåa linje åker du från T-centralen till Hallonbergen Centrum på endast 13 minuter. Med buss 506 som går bl. a till Sundbybergs centrum, här kan du väja både tunnelbana och pendeltåg samt flertalet bussar och nu även tvärbanan. Från Sundbybergs station tar det om 12 minuter med tunnelbanan och 8 min med pendeltåget in till Stockholms central. Här går även ett flertalet andra busslinjer. Läs gärna mer om dem på SL.se


Använd kartan
X

Platser

Persiska köket Zartosht AB

308 m


Restaurang Filmstaden

423 m


Lilla näckrosen

428 m


Villa Azur AB

525 m


Hallonbergens Grill

540 m


Mötesplats, Golfängarna

112 m


Blåklockan Förskola

144 m


Dimslöjans förskola

229 m


Föräldraföreningen Redet

364 m


NTI Gymnasiet Sundbyberg

475 m


Dukan - Affär & tobak Sundbyberg

427 m


Hallonbergen matcenter

574 m


Stora Coop

1,01 km


Hemköp

1,24 km


Adina work

1,25 km


Logdansplan

108 m


Kavaljersbacken

357 m


Golfängarna

371 m


Örsvängen

411 m


Hemtjänst Vackra vägen

414 m


Sundbyberg

1,3 km


Ulriksdal

1,61 km


Solna

2,02 km


Solna station

2,02 km


Helenelund

4,2 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Sundbyberg
  1,3 km
  9 min
  8 min
  23 min
 • Hållplats
  Logdansplan
  108 m
  4 min
  1 min
  3 min
 • Hav
  2,22 km
  10 min
  11 min
  37 min
 • Sjö
  193 m
  9 min
  1 min
  4 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Emil!

Emil Andersson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.