Marieborgsgatan 65

Marieborgsgatan 65

Slutpris

3 400 000 kr


Ursvik— Sundbyberg

Marieborgsgatan 65


Slutpris
3 400 000 kr

Ursvik— Sundbyberg

Familjedrömmen med radhuskänsla, grönskande uteplats med massa solsken och skogen som granne

Har du också letat efter det familjevänliga boendet med den där perfekta grönskande och soliga uteplatsen? Varmt välkommen till denna otroliga bostad i Stora Ursvik som erbjuder precis detta!

Detta område är exceptionellt trevligt i sin familjära utformning. Här ligger förskolor och skolor med direkt närhet likväl som naturreservat med härliga promenadstråk och grönskande omgivningar. Precis så är känslan även i denna trevliga lägenhet. Varmt välkommen till Marieborgsgatan 65 som ligger i suterrängplan och är insynsfri från båda håll. Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av en varm och välkomnande känsla. Den ljusa hallen öppnar upp sig till fönster i två väderstreck där vardagsrum och kök binds samman med ljuset och delar av de gemensamma ytorna från lägenhetens två sovrum. Hallen har gott om förvaring i garderober och plats för extra möblemang om så önskas.

Vidare från hallen når du samtliga rum. Det rymliga vardagsrummet med stora fönster har ett fantastiskt trevligt ljusinsläpp. Här kan gästerna slå sig ner och mingla medan matlagningen i köket pågår för fullt. Detta rum har även plats för hela familjen en lugn fredagskväll då hemmabio är prioritering nr 1. Från vardagsrummet når du kronan på verket i denna trevliga bostad. Den grönskande uteplatsen med berg i dag tillsammans med gräsmatta, buskar och skog skapar en alldeles unik atmosfär till rummet. Här ute finns plats för stolar och bord, grill och parasoll. Låt barnen springa av sig på gräsmattan, kicka lite boll efter skolan och njut av en middag i eftermiddagssolen tillsammans med vänner och familj.

Köket öppnar upp sig med härliga arbetsytor och gott om förvaring. Rummet är stort och erbjuder plats för både matbord och stolar men även annat önskat möblemang. Idag står det här ett vackert vitrinskåp. Med all önskad effektivitet och funktion blir detta det perfekta stället att njuta av både vardagens och helgens matlagning. Dessutom har du uppsikt mot vardagsrummet om barnen leker på mattan eller kollar på film under tiden du svänger ihop middagen.

Sovrummen ligger mitt emot varandra med den stora klädkammaren inredd med IKEAs Pax-system som avdelare mellan dem. I klädkammaren finns gott om plats för familjens alla kläder och skor, vilket gör att det blir mer plats i respektive rum för annat möblemang. Sovrummen är spegelvända mot varandra och kan nyttjas med masterbedroom eller barnrum i dem båda. Oavsett vilket rum du sover i utmärks utsikten av grönskande vy och blir en rofylld plats att sova på.

Det stora badrummet är strategiskt beläget intill dörren. Här finns en stor yta för dusch men man kan även ställa in badkar om så önskas. Vita väggar och golv, kombineras med inredning i samma kulör och kromade detaljer. Med både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk finns här bra arbetsytor. Förvaring hittas i både väggskåp och kommod. Dessutom har badrummet ett fönster, fantastiskt när man vill vädra eller höra lite härligt fågelkvitter.

Missa inte chansen med denna otroliga bostad. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse. Välkommen hem!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 958 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Marieborgsgatan såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Marieborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.