Milstensvägen 15

Milstensvägen 15


Ursvik— Sundbyberg

Milstensvägen 15Ursvik— Sundbyberg

Sällan till salu!

Varmt välkomna till denna väldisponerade, ljusa och fräscha bostad med genomgående stilfulla materialval!

Bostaden har en genomgående planlösning med två insynsskyddade balkonger, vilket möjliggör att man kan sitta ute och njuta av solen från tidig morgon till sen kväll! Två fräscha badrum var av ett med badkar, fullt utrustat och modernt kök med alla bekvämligheter, tre sovrum samt ett stort vardagsrum. Bra med förvaring via flertalet garderober.
Här bor du utan insyn och i en mycket trevlig bostadsrättsförening med vackra låghus där parkeringsplats med eluttag ingår för ett tillägg om 500 kr/mån.
Ett perfekt boende för familjen som sätter krav på sitt boende och som gillar naturen men ändå vill ha nära till stadens puls.

Mysigt barnvänligt område med skola, natur, förskola, lekplats. I närområdet finns även gym, Willys & Coop, systembolag, apotek och flertalet restauranger.
För att komma runt har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Buss 504 stannar precis utanför dörren och tar dig till tunnelbanestationerna i Hallonbergen eller Rissne på endast 5 minuter. Bussen tar dig också till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Även tvärbanan som beräknas vara färdig 2024 kommer att öka kommunikationen betydligt!

För de som uppskattar naturen ligger Ursviks motionsområde nära lägenheten. Det är ett naturskönt område med välutvecklade löp- och vandringsleder, inklusive slingor som sträcker sig upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder också vackra naturreservat, mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern används spåren för längdskidåkning. Med Ursvik som din hemvist bor du nära både stadslivet och naturen!
En bostad som måste upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
100 kvm
Avgift
5 313 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Sundbyberg

Denna lägenhet på Milstensvägen såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Milstensvägen.

Boka värdering
Emil Andersson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad