Emil Andersson, ansvarig mäklare i Sundbyberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Emil Andersson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Ursvik—

Sundbyberg




Ursvik— Sundbyberg


Förberedd försäljning

Ursvik— Sundbyberg


Referensnummer
499 648
Boarea
81.5 kvm
Rum
3 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Emil för mer information kring Anmäl intresse.

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Ursvik  i sundbyberg

Ursvik

Här bor du i ett växande område med naturen som granne och närhet till bra kommunikationer.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Motionsspår Utegym Parker/Grönområden Tryggt Skidspår Sport och friluftsliv Cykelbanor Gym Hundvänligt Växande område Bussar

02
Kommunikationer

Idag trafikeras Ursviks kollektivtrafik av bussar och i grannområdena Rissne och Hallonbergen når du lätt tunnelbanans blå linje med ca 13 minuter in till Stockholm City. Därifrån går sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Från Ursvik är det även endast ca 3 km till Sundbyberg centrum där tvärbanan mellan Sickla och Solna går samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn.

Färdas du med bil är det här mycket smidigt att ta sig ut på Kymlingelänken och E4/E18. Vill du hellre cykla går även det mycket bra då cykelbanenätet är väl utbrett genom Ursvik och hela Sundbyberg.

Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvärbanan som kommer att gå genom Ursvik och detta förslag trädde kraft i början på 2018. Tvärbanan kommer även att gå till Bromma flygplats och Helenelund, något som kommer underlätta pendlingen oerhört. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Tvarbanan-Kista-Helenelund/.


03
Natur och fritid

I Ursvik bor du med naturen som granne och goda möjligheter till att ha en aktiv vardag. Här finner du Igelbäckens Naturreservat med upplysta motionsspår i varierande längd där du sedan under vintern kan åka längdskidor. Här finns även flera utegym och vanliga gym samt Sveriges största parkourhall på hela 900 kvm. För mer information om denna, vänligen besök http://streetmentality.se/sundbyberg/. I norra Ursvik finns dessutom planer på ridskola, fotbollsplaner och kolonilotter mm.


04
Barnomsorg och skolor

Här i Ursvik finns det gott om förskolor och skolor, allt för att du ska kunna välja det som passar just ditt barn bäst. Exempel på Förskolor är Granatäpplet, Kymlinge förskola och Lilla Ursviks förskola. Om vi istället ser till grundskolor finns här Kymlingeskolan (F-6), Ursviksskolan (F-6) och Älvkvarnsskolan (F-9). Självklart finns det många fler förskolor och skolor både i Ursvik och i Sundbyberg och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html.


05
Affärer och restauranger

I närområdet hittar du gott om lokala restauranger så som sushi och pizzerior. I närområdet finns även bra med matbutiker så som Willys och Coop. Om du inte hittar det du behöver i Ursvik är det endast ca 7 minuter till Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Emil!

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.