Ursviksvägen 17, 2 tr / Sundbyberg

Stor insynsskyddad balkong vänd mot skogsparti och Duvbo villaområde

Slutpris
3 080 000 kr
Boarea
54,5 kvm
Avgift
3 160 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ursviksvägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Ursviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ursviksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor insynsskyddad balkong vänd mot skogsparti och Duvbo villaområde. Välplanerad och mysig tvåa med bra sällskapsytor, fint kök och sovrum. Väl tilltagen klädkammare och stort badrum. Nära Lötsjön med fina promenadstråk samt det härliga serviceutbudet i centrala Sundbyberg.

Vardagsrummet har utgång till balkongen, ingång till sovrummet samt köket. Sovrummet har utsikt mot skogen. Här finns garderober och plats för stor säng. Kök med matplats. Badrummet rymmer badkar om man så önskar samt har plats för tvättmaskin. I hallen finns bra avhängningsyta och här finns den praktiska klädkammaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Duvbo

Här i Duvbo bor du mitt i villaidyllen oavsett om du väljer att bo i bostadsrätt eller villa tack vare husens storlek och design. Här har du dessutom närhet till naturen med flertalet sjöar och skogsområden samtidigt som det är lätt att ta sig till övriga Storstockholm tack vare kommunikationsmöjlighterna.

Kommunikationer

Här ifrån Duvbo går både bussar och tunnelbanans blå linje. Tar du dig istället ca 15 minuters promenad till Sundbybergs centrum går här fler busslinjer, tvärbanan mellan Sickla och Solna samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn. Tar du pendeltåget en station till Stockholm Odenplan går här övriga pendeltågslinjer mot bland annat Arlanda och Uppsala och samtliga tunnelbanelinjer. Behöver du färdas med flyg gör du även det enkelt från Duvbo då Bromma flygplats endast ligger ca 10 minuter med bil bort.

Natur och fritid

I Duvbo bor du med naturen som granne. Här finns flertalet ängar och parker som till exempel Marabouparken och populära Lötsjön med trevliga promenadstråk och lekpark för de yngre. I området finns förutom motionsspår längs med Råstasjön både simhall, tennisbanor, utegym samt flertalet vanliga gym, så möjligheten till en aktiv vardag är mycket god.

Barnomsorg och skolor

Exemepel på förskolor och grundskolor i Duvbo är Förskolan Ekbacken och grundskolan Duvboskolan (F-6), men självfallet finns det flertalet fler i närområdet. För mer information om dessa, vänligen besök Sundbybergs stad på https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html eller Solna kommun på https://www.solna.se/forskola-skola/.

Affärer och restauranger

I och med närheten till Sundbybergs centrum finns här ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Här finns till exempel flertalet hotell, barer och restauranger som bland annat erbjuder italienskt, asiatiskt och svensk husmanskost. Vill du istället storhandla ligger ICA Maxi Solna endast några minuter bort med bil. Om du mot förmodan inte hittar det du söker ligger Stockholm City endast två pendeltågsstationer bort från Sundbybergs centrum.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.