Vintergatan 6

Vintergatan 6

Slutpris

3 300 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Vintergatan 6


Slutpris
3 300 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Central 2:a i Sundbyberg med balkong!

Välkomna till denna attraktiva och välplanerade tvåa om ca 64 m² och ca 2,70 i takhöjd med genomgående fräscha ytskikt och balkong i sydvästläge. Lägenheten har genomgått fortlöpande renovering sedan 2013 och presenterar både stora sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter mitt i centrala Sundbyberg. Gångavstånd till två T-banelinjer, pendeltåg, tvärbana samt regionaltåg och flertalet busslinjer.

Väl tilltaget vardagsrum vilket fördelaktigt möbleras med såväl en större soffgrupp, mediamöbel samt arbetsstation eller matgrupp. Modernt kök med stilrena materialval och full maskinell utrustning. Rymligt sovrum som ledigt kan möbleras med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. I direkt anslutning till sovrummet når ni en rymlig och tilltalande klädkammare. Trevligt badrum med ljusa materialval och tvättmaskin.

Varmt välkomna till denna fina tvåa!


Boarea
64 kvm
Avgift
4 289 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-08-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.