Lägervägen 5

Lägervägen 5

Slutpris

5 670 000 kr


Färingsö - Svartsjö— Svartsjö— Ekerö

Lägervägen 5


Slutpris
5 670 000 kr

Färingsö - Svartsjö— Svartsjö— Ekerö

Stilrent hem i grönskande Mälarnatur

Välkommen till en enastående 1,5-plansvilla med gästhus som förenar modern elegans med naturskön omgivning. Detta smakfullt utformade hus, färdigställt sommaren 2023, lockar med stilfulla materialval och genomtänkt design som tillsammans skapar ett trivsamt hem.

Husen är ostört beläget på en naturlig platå i sydväst , med utsikt över ängarna nedanför och utan insyn. En belyst uppfart leder upp till en rymlig gårdsplan. Trädgården har odlingsbäddar och fria ytor som ger utrymme för ytterligare plantering. Husen inramas naturligt av skifferläggningar och putsade murar. I sluttningen intill finns en stenlagd uteplats med kvällssol.

Inomhus möts du av en harmonisk förening av trä, stål, sten och svarta detaljer som skapar en tidlös atmosfär. Det varma betonggolvet ger en modern känsla och binder samman interiören på ett naturligt sätt. I huvudhusets entréplan finns ett rymligt kök med generösa ytor och praktisk förvaring. Den eleganta köksön är en naturlig samlingsplats för familj och vänner, perfekt för gemensamma matlagningsstunder eller att umgås över en kopp kaffe. Njut av mysiga kvällar framför brasan, eller låt köket vara husets mittpunkt för skratt och samtal. Stora fönster och altandörrar binder ihop inomhus med utomhus och på sommaren blir huset ett med den soliga altanen och den omgivande naturen.

Huset har tre generösa sovrum och två påkostade, helkaklade badrum. Varje sovrum är en fristad för avkoppling och vila, med noggrant utvalda detaljer och smarta inbyggda nattduksbord intill varje säng. Samtliga golv har vattenburen golvvärme.

Strax intill huvudbyggnaden finns ett extra hus i samma utförande. Här finner du ett mindre kök och wc, som tillsammans med ett charmigt sovloft ger många användningsmöjligheter. Perfekt som gäststuga, kontor eller ateljé.

Fastigheten ligger bara 300 meter från en gemensam brygga och badplats vid Mälaren. Här kan du tillbringa soliga sommardagar med avkopplande bad och underbar utsikt. Med ett av Ricksättras bästa lägen kan livet på Lägervägen 5 bli en idyllisk kombination av modern bekvämlighet och naturnärhet.

Kontakta oss idag för att boka dig till visningen och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Välkommen till ditt nya hem på Lägervägen 5!

Kontakta mig gärna om du har frågor!
Gabriel Nordenhaag, Mäklarhuset,
072-363 51 66


Boarea/biarea
91/16 kvm
Driftkostnad
42 300 kr/år
Tomtarea
1 671 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-27

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Lägervägen såldes av oss 2023-08-27. Se alla våra försäljningar i Svartsjö samt även på Lägervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.