Skiftesvägen 2

Skiftesvägen 2

Slutpris

5 150 000 kr


Färingsö - Sundby by— Svartsjö— Ekerö

Skiftesvägen 2


Slutpris
5 150 000 kr

Färingsö - Sundby by— Svartsjö— Ekerö

Nybyggd villa med lantligt läge i Bullerby-idyll strax norr om Stenhamra Centrum. Fri från fastighetsavgift i 15 år! Detta vita vackra hus är ett 1,5-plansvilla med förhöjt väggliv. 164 kvm, totalt 7 rum och kök varav 5 sovrum. Stort trädäck med fint sol-läge, LED-belysning och utomhus-spa. Husets entréplan har en modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Här är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak! Härliga sju rum och kök med låga driftkostnader. Stor plan gräsmatta med härliga ytor för lek.
Sol från morgon till kväll med solnedgång mot altanen. Flera stora fruktträd som ger goda skördar, päron-, äppel- och ett körsbärsträd. Allt detta endast 20 km från Brommaplan och 3 km från Stenhamra tätort


Boarea/biarea
164/6 kvm
Driftkostnad
29 948 kr/år
Tomtarea
2 416 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-04-20

Mäklarhuset Ekerö

Denna villa på Skiftesvägen såldes av oss 2018-04-20. Se alla våra försäljningar i Svartsjö samt även på Skiftesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.