Byängsvägen 17

Byängsvägen 17

Slutpris

10 100 000 kr


Ensta— Täby

Byängsvägen 17


Slutpris
10 100 000 kr

Ensta— Täby

60-talsvilla i centralt läge!

Välkommen till denna centralt belägna 60-talsvilla med många tidstypiska detaljer och gångavstånd (500 m) till Täby centrum. Villan är på 60-talsmanér berikad med stora sällskapsytor, rejäla ljusinsläpp och tre eldstäder. Vardagsrummet om ca 44 m² med fönstervägg och utgång till altanen i söder/väster är husets självklara hjärta där det är svårt att inte trivas. På nedre plan finns förutom ett större allrum i vinkel och öppen spis med kassett även ett mycket praktiskt arbetsrum med egen ytterdörr som gör det lätt att ostört jobba på hemmaplan. På nedre plan finns även toalett, dusch och bastu och ett större hobbyrum/förråd. Fastigheten är även utrustad med ett rejält integrerat garage med dubbla portar och flera p-platser på den stenlagda uppfarten.

I den skyddade trädgården finns flera odlingslådor och bärbuskar. Uppskattar du friluftsliv så kommer du tycka om att det endast är några minuter till Stolpaskogen med dess elljusspår i flera olika längder. Huset har både bergvärmeanläggning och solpaneler vilket ger mycket fördelaktiga driftkostnader. Den mekaniska till och frånluftsanläggningen har helt nytt ventilationsaggregat för bästa möjliga inomhusmiljö. Flera skolor och förskolor ligger i närområdet. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
125/125 kvm
Driftkostnad
30 234 kr/år
Tomtarea
1 750 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-27

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Byängsvägen såldes av oss 2021-03-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Byängsvägen.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.