Kais Ghedamsi, ansvarig mäklare i Täby & Danderyd
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare

Påskrivet

Erikslund—

Täby
Erikslund— Täby


Påskrivet

Erikslund— Täby


Referensnummer
484 474
Boarea
126 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta Kais för mer information kring visningsmöjligheter.

Kais Ghedamsi
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostadOmrådet
Erikslund  i täby

Erikslund

Erikslund är ett barnvänligt område där man slipper biltrafik utanför dörren. Här finns ett flertal pooler för barnen att bada i på sommaren, närhet till natur och motion samt kommunikationer till både Täby Centrum och Stockholms city.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Cykelbanor Lugnt Tryggt Bussar Lätt att parkera bilen Hundvänligt

02
Närhet till matbutiker och shopping

Från Erikslund är det en kort promenad till Ica Dragonen, vårdcentral, frisörsalong och restauranger. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.


03
Sport och fritid runt hörnet

I närheten finner man Tippen som är populär träningsbacke för den aktive men också väldigt uppskattat av barnen på vintern för pulkaåkning. Fotbollsplanen spolas för skridskoåkning på vinterhalvåret. De olika gårdarna i Erikslund har även pooler som är den perfekta sommaraktiviteten.


04
Kommunikationer

Från Erikslund kan man ta sig med buss både till Täby Centrum och Danderyds sjukhus, endast en kort promenad till Visinge station där finner man Roslagsbanan som tar en mot Vallentuna eller Stockholm Östra.


05
Familjeliv

I närområdet finner ni Klövervallens förskola , Broby friluftsförskola och Brinkens förskola som även bedriver verksamhet upp till årskurs 6. I närheten finns även Vallatorpsskolan som bedriver verksamhet från förskoleklass till årskurs 9.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Kais!

Kais Ghedamsi
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.