Erikslundsvägen 42

Erikslundsvägen 42

Slutpris

5 450 000 kr


Erikslund— Täby

Erikslundsvägen 42


Slutpris
5 450 000 kr

Erikslund— Täby

Modernt och Välplanerat Parhus i Erikslund!

+ Perfekt Parhus i populära Erikslund! 128 kvm + 20 kvm uthyrningsdel
+ Delvis renoverat
+ Närhet till skola, förskola och mataffärer
+ Pool och lokal i området
+ Braskamin

Detta parhus är ett exemplar av stil, funktion och komfort. Med en delvis renoverad interiör erbjuder det en modern och inbjudande atmosfär. Nedre planet pryds av nytt golv som ger en fräsch känsla, medan köket har genomgått delvis renovering och hela huset har fått en uppfriskande nymålad yta.

Huset rymmer fyra generösa och smart planerade sovrum, varav master sovrummet stoltserar med en walk-in-closet för optimal förvaring. Övre planet utmärks av ett rymligt badrum komplett med en avkopplande jacuzzi, medan ett mindre badrum med dusch återfinns på entréplanet för bekvämlighetens skull. En praktisk grovingång leder till tvättstugan, också belägen på entréplanet.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och samvaro. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en perfekt inredd induktionshäll. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna mot en välkomnande uteplats och en välskött gräsmatta, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter.

En extra bonus är uthyrningsdelen, komplett med eget kök och badrum. För närvarande hyrs denna del ut för en månatlig avgift på cirka 8500 kr, vilket utgör ett fint tillskott till hushållets ekonomi.

Parhuset är idealiskt beläget i det eftertraktade området Erikslund, känt för sin lugna och barnvänliga atmosfär. Närliggande faciliteter inkluderar lokala bekvämligheter och en pool för avkoppling och rekreation. Detta är en plats där både stil och funktionalitet smälter samman för att skapa det perfekta hemmet.




Varmt välkommen på visning!

Kontakta Kais Ghedamsi på 0708911700 eller kais.ghedamsi@maklarhuset.se


Boarea/biarea
128/20 kvm
Tomtarea
186 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-04-26

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna parhus på Erikslundsvägen såldes av oss 2024-04-26. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Erikslundsvägen.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.