Jaktvägen 62

Jaktvägen 62

Slutpris

10 625 000 kr


Skarpäng— Täby

Jaktvägen 62


Slutpris
10 625 000 kr

Skarpäng— Täby

+ Stor enplansvilla + Fyra stora sovrum + Härligt kök + Tilltagen uteplats + Öppen spis

Med attraktivt läge i det etablerade villaområdet Skarpäng ligger denna välplanerade 1-plans villa ca 170 m² fördelat på fem rum med stor uteplats belägen i bästa sydvästläge.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor, matsal, öppen spis och kök. Från vardagsrummet finns också en utgång till den stora uteplatsen med utrymme för både stor matgrupp, loungemöbler och grillen. Köket med snickerier i en sober vit nyans erbjuder stora arbetsbänkar i massiv ek och föredömlig förvaring. Köket har byggts med två ledord som genomsyrar hela utrymmet, det ska vara kul att laga mat här och det ska vara en naturlig del att umgås på. Är du personen som hellre är sällskap än den som rör i kastrullerna kommer även du att trivas. Den smarta köksön blir en naturlig del att umgås kring och den stora matplatsen ligger i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet.

Den privata avdelningen är belägen i en avskiljd del av huset. Här finns fyra ordentliga sovrum, varav mastersovrum med stor garderobsvägg. Stort helkaklat badrum med ett härligt bubbelbadkar samt en stor klädkammare med föredömlig inredning från Elfa. Utöver detta återfinns en stor välkomnande hall, ytterligare ett badrum med dusch och en välplanerad tvättstuga med egen grovingång.

Varmt välkommen till detta välplanerade 1-planshus med naturnära läge i eftertraktade Skarpäng.


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
44 803 kr/år
Tomtarea
783 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-18

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Jaktvägen såldes av oss 2021-11-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Jaktvägen.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sebastian Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.