Ellaparksvägen 18A

Ellaparksvägen 18A

Slutpris

11 075 000 kr


Ella Park— Täby

Ellaparksvägen 18A


Slutpris
11 075 000 kr

Ella Park— Täby

+ Boyta om ca 227 m²
+ Sju möjliga sovrum
+ Öppen planlösning
+ Påkostad tomt med plana ytor
+ Stora altaner i alla väderstreck
+ Garage i huset

Välkommen till Ella Park i Täby - där ditt drömhem väntar på dig! Denna enastående villa, med sina imponerande 227 kvm boyta, är perfekt för familjer som söker utrymme kombinerat med modern livsstil.

Det första som fångar din uppmärksamhet är den öppna planlösningen. Här skapas en harmonisk atmosfär där familj och vänner kan samlas och njuta av vardagens alla stunder. Den generösa ytan ger dig möjlighet att skapa olika sociala områden för både avkoppling och underhållning.

Läget är oslagbart. Belägen i Ella Park, erbjuder denna fastighet en fantastiskt plan tomt med bästa solläge. Här kan du njuta av härliga utomhusaktiviteter, skapa minnen med nära och kära och samtidigt koppla av i den vackra omgivningen. Med närhet till grönområden och parker blir detta ditt eget privata paradis.

Denna villa erbjuder hela sju möjliga sovrum, vilket ger möjlighet till flexibilitet och utrymme för hela familjen. Oavsett om du behöver ett arbetsrum, lekrum eller en plats för en stor familj, finns det gott om utrymme för att skapa dina egna unika utrymmen.

En mysig öppen spis i vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats under kyligare kvällar, där du kan njuta av en varm och avslappnande atmosfär. Det är den perfekta platsen att koppla av efter en hektisk dag och skapa minnesvärda stunder tillsammans.

Förutom allt detta inkluderar villan även ett garage, vilket ger både bekvämlighet och extra förvaringsutrymme. Här kan du parkera din bil tryggt och säkert och ha gott om plats för cyklar, verktyg och andra tillhörigheter.

Missa inte chansen att äga denna underbara villa i Ella Park. Med dess öppna planlösning, fantastiska läge med plan tomt, kvällssol, sju möjliga sovrum, öppen spis i vardagsrummet och ett garage, är detta verkligen ett drömhem.

Välkommen


Boarea/biarea
214/20 kvm
Driftkostnad
55 882 kr/år
Tomtarea
921 kvm
Rum
9 rum (6-7 sovrum)
Såld
2023-08-23

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Ellaparksvägen såldes av oss 2023-08-23. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Ellaparksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.