Behållare Behållare
Hägerneholm, Täby
Referensnummer
551 861
Boarea
35 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Välplanerad 2a högst upp i huset!

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Välplanerad 2a högst upp i huset!

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.


Området

I de nordöstra delarna av Täby ligger nybyggda och populära Hägerneholm.

En helt ny stadsdel med både villor, radhus och bostadsrätter samt hyresrätter.

Fördelar med området

Tryggt Växande område Barnvänligt Cykelbanor Gym Badstrand Sportevenemang Restauranger Parker/Grönområden Bussar Golf Lätt att parkera bilen Hundvänligt

Nära till shoppning och restauranger

I Hägerneholm hittar du den populära italienska restaurangen Il pazzo. I anslutning till Hägerneholm ligger också Arninge som är ett stort shoppingområde med allt ifrån Stora coop, Ica kvantum och apotek, samt många andra detaljvaruhandlare. Här tar du dig enkelt runt med bil eller till fots och hit åker du på endast ett par minuter med buss ifrån Hägerneholm.

Grönområden

Hägerneholms torg ligger i anslutning till den nordvästra delen av Arninge verksamhetsområde där det finns ett grönt torg med bland annat sittplatser, träd och planteringar. Torget övergår västerut i stadsparken som innehåller lekplatser, utomhusgym , idrottsplats för spontana sportinfall, mindre pulkabacke, odlingslotter, utsiktsplatser och gångvägar.

Hägerneholmsparken är en lekfull, vacker och spännande aktivitetspark vars karaktär och identitet präglas av det gamla kulturlandskapet. Parken är en mötesplats för alla åldrar – ett utflyktsmål för såväl Täbybor som besökare utifrån. I parken finns två lekplatser, lekplatsen ”Stallet” för småbarnslek och den större lekplatsen ”Åkerspöket” för lite äldre barn. Utöver lekplatserna finns det mycket annat i parken som lockar till aktivitet. Här finns en multisportplan med innebandy-, basket- och fotbollsmål, ett elektroniskt bollplank, utegym samt grillplatser.

Hägerneholmsparken anlades 2015-2016 som en del av stadsdelen Arninge-Ullna. Den stora stadsparken sträcker sig genom området Hägerneholm, runt Hägerneholms gård och de äldre husen i kulturmiljön kring gården. Via en gång- och cykelväg kopplar parken samman Hägerneholm med Skavlötens naturreservat, Rönninge by i söder och bostadsområdet Ullna strand i norr.

Åkerholmarna och den samlade gårdsbilden kring Hägerneholms gård är kulturhistoriskt värdefulla. Området innehåller flera gravfält från yngre och äldre järnålder samt från vikingatiden.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken i området kommer utvecklas framförallt genom det nya stationsområdet (Arninge station) som blir en knutpunkt i Arninge-Ullna.
För nuvarande går det bussar från Hägerneholm till Täby centrum, Arninge station och Danderyds sjukhus bland annat.

Familjeliv

En ny skola och förskola invigdes 2019 i Hägerneholm och har fått namnet Hägerneholmsskolan. Skolan är en F-9 och har plats för 600 elever, två klasser i varje årskurs. Skolgården är uppdelad i två delar. I den inhägnade delen som tillhör förskolan finnas sandlåda, pulkabacke och cykelslinga. På den resterande ytan finns hinderbana, längdhoppsbana och bollek. Dessutom finns en amfiteater för bland annat undervisning utomhus.

Intill skolan finns en fullstor idrottshall - Hägerneholmshallen.
Idrottshallen är byggd i två plan med en total yta på cirka 3 200 kvm och läktare som rymmer 500 åskådare.

Länkar


Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.