Amanda Brommels - mäklare i Täby & Danderyd

Mitt namn är Amanda Brommels och arbetar som fastighetsmäklare på Mäklarhuset Täby & Danderyd. Jag har den stora fördelen att arbeta i samma kommun som jag varit bosatt i sedan barnsben. Med mig får du en ödmjuk mäklare som är högst medveten om betydelsen av att engagemang, noggrannhet och kommunikation genomsyrar hela affären.

Kvalitétsmedvetenhet

Att arbeta utefter dina önskemål är en självklarhet för mig. Med en hög servicenivå och kvalitétsmedvetenhet hjälper jag dig genom livets stora affär på ett tryggt och tacksamt sätt. Alla försäljningar är unika och ingenting ska lämnas åt slumpen.

Teamet

Som fastighetsmäklare vill jag erbjuda en trygghet både genom mig själv men även genom mitt team av kollegor där vi tillsammans besitter mer än 110 års erfarenhet av branschen. Att lägga ned hjärta i vardera affär är en självklarhet för oss, vilket resulterat i en kundnöjdhet av toppklass.

En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Amanda Brommels Fastighetsmäklare
Amanda Brommels

Fastighetsmäklare

Talar: Svenska, English
Mina kollegor på Mäklarhuset Täby & Danderyd

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.