Behållare Behållare
Täby Kyrkby, Täby
Referensnummer
569 318
Boarea/biarea
134/28 kvm

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Området

Täby kyrkby

Täby Kyrkby är ett charmigt och historiskt område beläget i Täby kommun. Det är känt för sin pittoreska atmosfär och sina kulturella sevärdheter. En av de främsta kännetecknen i Täby Kyrkby är dess närhet till Täby kyrka, en vacker medeltida kyrka som är en av de äldsta i Stockholmsområdet. Kyrkan utgör en imponerande och historisk landmärke i området och lockar besökare som är intresserade av arkitektur och historia.

Området erbjuder också en trivsam och naturskön miljö med grönområden och parker. Det finns möjligheter till promenader och rekreation, vilket ger invånarna en nära anslutning till naturen och en möjlighet att njuta av lugnet och frisk luft.

Fördelar med området

Tryggt Tågstation Parker/Grönområden Bussar Restaurangtätt Sport och friluftsliv Barnvänligt Caféer Restauranger

Närhet till matbutiker och shopping

Täby Kyrkby har även ett antal lokala butiker och restauranger som ger invånarna möjlighet att handla och äta på bekvämt avstånd. Detta skapar en bekväm och nära till hands-livsstil där man kan uppfylla sina dagliga behov inom området. I centrum hittar man både matbutik, apotek, restauranger, bageri och goda kommunikationer.

Sport och fritid runt hörnet

Täby Kyrkby är en plats som rikligt är försedd med fantastiska strövområden och natursköna miljöer. Invånarna har förmånen att kunna njuta av naturen genom promenader, löpning eller bara uppskatta den vackra omgivningen. Dessa strövområden ger möjligheter till avkoppling och rekreation i en lugn och fridfull atmosfär. Ett kort avstånd från Täby Kyrkby finns Vallentunasjön, som är en naturskön sjö. Här kan man njuta av vacker natur, fiska eller ta en avkopplande promenad längs stranden. Sjön erbjuder en avkopplande och naturnära miljö för dem som söker en paus från stadens liv och rörelse.

För sportentusiaster finns Täby IP i närheten av Täby Kyrkby. Här finns fotbollsplaner, tennisbanor och löparbanor tillgängliga för både motion och organiserade sportevenemang. Detta ger invånarna möjlighet att utöva olika sportaktiviteter och hålla sig aktiva i sin näromgivning. Under vintertid erbjuder Täby Kyrkby också en rad vinteraktiviteter. Det finns en isbana där man kan åka skridskor och njuta av vinterlandskapet. Dessutom finns fina skidspår som ger möjlighet till längdskidåkning och njutning av vinterns naturliga skönhet.

Kommunikationer

I kyrkbyn finns både Roslagsbanan mot Stockholm Östra (restid ca 20 min) och mot Kårsta, samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station och buss 616 mot Täby Centrum. Under rusningstrafik på vardagar finns även buss 608 som på bara en halvtimme tar dig direkt från Jarlabankes väg till Humlegården. Med buss 687 kan du dessutom ta dig snabbt och bekvämt hela vägen till Kista.

Familjeliv

Flera skolor F-6, Kyrkskolan och Byleskolan. Går man i högstadiet, 7-9, så finns Skolhagenskolan i kyrkbyns centrum. Förskolor finns det ett flertal av i kyrkbyn, se taby.se för närmare information.

Sammanfattningsvis är Täby Kyrkby ett charmigt område som erbjuder en unik kombination av historia, natursköna omgivningar och bekvämligheter. Med sin närhet till Täby kyrka, grönområden, butiker och restauranger ger området en trivsam och mångsidig livsmiljö för de som väljer att bo här.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.