Sopranvägen 3

Sopranvägen 3

Slutpris

9 000 000 kr


Ella Park— Täby

Sopranvägen 3


Slutpris
9 000 000 kr

Ella Park— Täby

Stor villa på attraktiv adress i Ella Park med 50-tals Charm!

+ Vackra bevarade original detaljer
+ Bergvärme
+ Totalyta om 196 kvm
+ Öppenspis med insats
+ Garage/skyddsrum
+ Taktvätt 2022
+ Stor plan trädgårdstomt

Välkommen till ett tidlöst hem som bär med sig historiens charm och karaktär från 1950-talet.
Med en yta på 196 kvm fördelat över två våningar erbjuder detta hem en perfekt balans mellan rymlighet och intimitet, med gott om plats för familjen att växa och trivas.
Detta hus har en fantastisk potential med flertalet välbevarade original detaljer från 50-talet, som gör det möjligt att sätta din egen touch men ändå behålla husets själ.

Entréplanet erbjuder en välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Stort kök med goda arbetsytor som erbjuder gott om plats för en matplats, perfekt för familjemiddagar och sociala sammankomster.
Från köket leder en dörr ut till den charmiga uteplatsen på baksidan, en idyllisk plats för att njuta av solens strålar och den trevliga trädgården.
Ett generöst allrum i anslutningen till köket, duschrum, ett sovrum och en praktisk tvättstuga kompletterar detta plan och erbjuder bekvämlighet och funktionalitet för hela familjen.

Övervåningen: En vacker 50-talstrappa leder dig upp till övervåningen som erbjuder fyra rymliga sovrum, separat WC och ett badrum med badkar.
Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar med ett härligt ljusinsläpp samt en öppen spis med insats för ökad trivsel.
Vardagsrummet blir hjärtat av hemmet och erbjuder en plats för avkoppling och samvaro. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den magnifika terrassen i ett perfekt söderläge, där du kan njuta av solens strålar hela dagen.

Utomhus: Huset är omgivet av en stor och privat trädgårdstomt som erbjuder gott om utrymme för kreativitet och lek.
Det rymliga garaget, kan omvandlas till en praktisk förvaringsplats för både verktyg och fordon och har nyttjats som ett garage det senaste 30-40 åren men är klassat som ett skyddsrum.
Den generösa uppfarten rymmer bekvämt 3-4 bilar och ger möjlighet till gästparkering och familjebehov.

Renoveringspotential: Detta hus är i behov av renovering och ger en sällsynt chans att skapa ditt drömhem med en touch av 50-talets charm och karaktär.
Med en kärlek till detaljer och en vision för framtiden kan detta hus förvandlas till en verklig pärla som speglar din personliga stil och smak.
Välkommen till en möjlighet att skapa din egna unika oas med historisk karaktär och modern bekvämlighet.

Här bor du med närhet till matbutik, förskola och skola inom gångavstånd samt bra kommunikationer med både buss och Roslagsbana.

Denna bostad vill du inte missa!


Boarea
196 kvm
Driftkostnad
25 608 kr/år
Tomtarea
1 317 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Sopranvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Sopranvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.