Bygatan 6

Bygatan 6

Slutpris

6 995 000 kr


Bastuholmen/Näsby Park— Täby

Bygatan 6


Slutpris
6 995 000 kr

Bastuholmen/Näsby Park— Täby

Drömläge på Bastuholmen!

Nu finns det unika tillfället att förvärva en fantastisk fastighet på natursköna Bastuholmen i Täby! Bastuholmen är en liten ö belägen precis utanför den populära sandstranden i Näsby Park, Täby, och ni tar er dit med egen båt (liten utombordare ingår i köpet) på bara några minuter från fastlandet. På Bastuholmen finns 30 fastigheter varav 7 bebos som året runt boende.

En pendelbåtslinje är under utredning av kommunen, se separat dokument längst ner på sidan. När den blir verklighet kommer det finnas passagerarbåt som går sträckan Hägernäs - Ropsten, vilket ytterligare kommer underlätta transport till och från ön.

Fastigheten är bebyggd med huvudbyggnad (1937, tillbyggd 2001 och 2009) som innehåller två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Till detta finns två gästhus och ett bastuhus och tomten är prunkande grön hela sommarhalvåret. Uteplatser finns det gott om med altaner såväl vid huvudbyggnaden som vid ett av gästhusen och vid bastuhuset, samt en pergola i den grönskande trädgården. Har man önskemål att bygga om/bygga till/bygga nytt så erbjuder detaljplanen generösa möjligheter för detta.

Nere vid vattnet finns en brygga som delas med grannen, där ni har båten och där ni kan duka upp för fika eller middag. På fastlandet finns en marina där en egen båtplats ingår, och där finns även bilparkering vilket gör transport till och från fastigheten synnerligen enkel. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp och bredband finns tillgängligt. Bastuholmen har flera gemensamma allmänningar med lekplatser, boulebana, pingisbord osv, plus härliga ytor för midsommarfirande o.dyl. Från marinan är det gångavstånd till roslagsbanan, livsmedelsbutik, apotek och övriga serviceinrättningar.

Söker ni ett fritidshus med något så ovanligt som bekvämt avstånd till allt som tätorten (Täby, Stockholm) kan erbjuda så kan ni sluta leta här och nu. Det här är fritidshusdrömmen som ligger helt avskilt från vardagens stress och måsten, men ändå bara några minuter från fastlandet! Badplats (Näsaäng) och tennisbanor ligger i anslutning till båthamnen och Roslagsbanan ligger i Näsby Park centrum. Med den tar ni er kommunalt in till Stockholm Östra på ca 20 minuter. Vill ni slippa sitta i köer ut mot Norrtälje men ändå ha friheten med er egen stuga och brygga osv så kan det knappast bli bättre än så här. Båtvägen är det bara ca 15-20 minuter in till Djurgårdskanalen.

Välkommen på visning!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
21 932 kr/år
Tomtarea
1 566 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-11-05

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Bygatan såldes av oss 2020-11-05. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Bygatan.

Boka värdering

Johan Hallquist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.