Fyndvägen 39

Fyndvägen 39

Slutpris

6 400 000 kr


Gribbylund— Täby

Fyndvägen 39


Slutpris
6 400 000 kr

Gribbylund— Täby

Sjöutsikt året runt!

Ta chansen att förverkliga ditt drömhem i ett av Gribbylunds mest eftertraktade områden! Här kan du vakna upp till en fantastisk utsikt över Rönningesjön, året om.

Detta 2-planshus med soutteräng har ursprungligen 3 sovrum, men det finns potential att både bygga ut och om för att skapa ett fjärde sovrum. Beläget på en fridfull återvändsgata, med den vackra Ängsholmsparken som granne, erbjuder detta hem en rofylld och idyllisk livsstil. Även om huset har en charmig äldre karaktär, är skicket tillräckligt bra för att tas i bruk direkt. Här fungerar allt som det ska och huset har bevarats väl genom åren. För många kommer detta att vara den perfekta möjligheten att skapa sitt drömboende på en plats som inte kan renoveras till – läget är ju alltid det viktigaste!

Missa inte chansen att bo på denna mysiga gata, bara 200 meter från Rönningesjön. Huset har även fina bekvämligheter som en braskamin för mysiga kvällar, en carport med plats för två bilar, och flera uteplatser där du kan njuta av solens skiftande positioner under dagen. Det här är verkligen ett hem där du kan skapa ditt eget paradis!


Boarea/biarea
111/20 kvm
Tomtarea
409 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Fyndvägen såldes av oss 2024-04-25. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Fyndvägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.