Gamla Norrtäljevägen 106 (lgh 1-1402)

Gamla Norrtäljevägen 106 (lgh 1-1402)


Roslags Näsby - RN3— Täby— Nyproduktion

Gamla Norrtäljevägen 106 (lgh 1-1402)



Tillhör projekt RN3 Torget
Roslags Näsby - RN3— Täby— Nyproduktion

RN3 Torget - Roslags Näsbys bästa läge

Key Feature för denna lägenhet:
- 5 Rok, 4 Rok eller 3 Rok
- Kan beställas som 4:a med WIC, eller 3:a med WIC
- Dubbla badrum
- Vackert kök från premiumtillverkaren Canadaköket
- Fönster i tre väderstreck
- Balkong 1 om ca 8,7 m² belägen i söder mot torget
- Balkong 2 om ca 12,5 m² belägen delvis under tak i söder och väster
- Skalbar planlösning - dela av eller öppna upp mellan kök och vardagsrum
- Ljus ekplank på golvet i hela bostaden

Bostaden är disponerade med en genomgångsplanlösning med så kallad rundgång, alltså en möjlighet att gå runt det stora badrummet som är placerat mitt i bostaden. Fördel med denna typ av planlösning är att bostaden upplevs ännu större än vad den redan är. Bostaden är beläget med ett eftertraktat gavelläge med fönster i tre väderstreck. Detta skapar ett trivsamt ljus under dagens alla timmar samtidigt som läget i området gör insynen begränsad.

Kanske behöver ni en femma nu men när barnen flyttat ut vill ni hellre disponerar den som en fyra? Detta är möjligt tack vara Stadsvillans koncept "Ny-nyproduktion"

Bostaden säljs som en femma men här ser ni ett tydligt exempel på Stadsvillans koncept med skalbara planlösningar. Ni ges möjlighet att beställa denna bostad som en fyra med jättestort vardagsrum, som en fyra med en walk in closet som ni når från master sovrummet, eller som det lyxigaste alternativet; en trea med stort vardagsrum och master sovrum med walk in closet. (se dokumentet tillval- och bortvalsväggar för alternativa planlösningar).

Lägenhet erbjuder en planlösning med en härlig balans, den inbjuder till umgänge samtidigt som sovrummen ligger avskilt placerat. I hjärtat av bostaden ligger det stora köket med en tilltagen matplats för de stora sällskapen, här kan ni njuta av utsikten i sydväst mot det levenade torget. Från matplatsen når ni också bostadens två balkonger med härligt solläge. Köket ligger i öppen planlösning mot matplatsen och mot vardagsrummet kan ni ha en öppen planlösning eller dela av med den effektiva skjutdörren.

Det stora kaklade badrummet med delvis målade väggar är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare och det mindre badrummet är utrustat med dusch. Föredömlig förvaring via flertalet garderober och ett källarförråd.

Här har du det nybyggda torget med liv och rörelse direkt utanför dörren. På andra sidan huset finns den fantastiskt stora och privat innergården med plats för avkoppling, lek och socialt umgänge. När det bär av mot nya äventyr eller ärenden är Roslagsbanan precis runt hörnet. Roslags Näsbys bästa läge helt enkelt.


Boarea
105.5 kvm
Avgift
4 787 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-02-05

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Gamla Norrtäljevägen såldes av oss 2022-02-05. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gamla Norrtäljevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.