Gökärtsvägen 41 / Vallatorp / Täby

Trevligt kedjehus med gavelläge beläget på lugn gata med fin hörntomt!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea/biarea
117/16 kvm
Driftkostnad
38 482 kr/år
Tomtarea
321 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Gökärtsvägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gökärtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga kedjehus med gavelläge belägen på lugn gata med fantastisk hörntomt. Här erbjuds ni ett stort vardagsrum med social och öppen planlösning, fullutrustat kök med goda arbetsytor, tre bra planerade sovrum varav ett med walk in closet, två moderna badrum samt tvättstuga. Stor altan med lummiga planteringar och buskar runt om. I det stora hela ett perfekt boende med plats för hela familjen.

Mitt på gården finns det en lekplats för barnen som bara är ett stenkast från huset. Området är barnvänligt med närhet till såväl skolor och förskolor som affärer och kommunikationer. Fina grönområden och mysig pool i området med bastuanläggning samt kvarterslokal som kan nyttjas till fester och barnkalas.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.