Götavägen 125

Götavägen 125

Slutpris

10 400 000 kr


Gribbylund— Täby

Götavägen 125


Slutpris
10 400 000 kr

Gribbylund— Täby

Stor familjevilla i Gribbylund på återvändsgränd!

Välkommen till denna stora och trevliga familjevilla i hjärtat av Gribbylund och med en totalyta om 192+ 30 kvm, brukbar area 228 kvm. Beläget på en lugn återvändsgata där du med lätthet vågar släppa ut barnen att leka. Huset är fördelat i två plan med 3-4 sovrum, helkaklat och renoverat badrum, allrum samt gäst-wc och tvättstuga med groventré. Detta hus präglas av en härlig rymd och en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. Vinterbonat uterum/vinterträdgård från 2006 med en åretruntstandard som skapar ytterligare en plats för umgänge och som på sommaren går att öppna upp mot altanen och den trevliga trädgården. På kortsidan av huset finns ett uppvärmt hobbyrum/förråd med en separat entré som går att göra om till ett kontor eller varför inte en "lägenhet".

Isolerat och uppvärmt garage med utrymme för en bil, med fjärrstyrd elport och förrådsdel, stenbelagd uppfart med utrymme för ytterligare ca två bilar samt en plan och fin trädgårdstomt utan insyn och med utrymme för mycket spring och lek.
Fina planteringar med bland annat äppelträd, plommonträd, körsbär, krusbär, vinbär och smultron. Två altaner och en uteplats i tre olika väderstreck vilket gör att du kan njuta av solens strålar från morgon till sen kväll.

Här bor du med närhet till förskola och skola med Myrängsskolan endast 2 minuters promenad. Mataffär, naturområden, lekplatser samt bra kommunikationer med buss.
Detta är ett hus du inte vill missa!


Boarea
177 kvm
Driftkostnad
41 372 kr/år
Tomtarea
804 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-02-16

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Götavägen såldes av oss 2021-02-16. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Götavägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.