Gribbylunds Torg 5a

Gribbylunds Torg 5a

Slutpris

1 950 000 kr


Gribbylund— Täby

Gribbylunds Torg 5a


Slutpris
1 950 000 kr

Gribbylund— Täby

Välplanerad och nyrenoverad 2:a högt upp i huset!

+ Nyrenoverad
+ Stor 2a i populära Gribbylund
+ Ängsholmsbadet 5 min ifrån bostaden
+ Stor balkong i sydväst läge


Välkommen till denna välplanerade och nyrenoverade 2:a i genomgående bra skick i populära Gribbylund! Här erbjuds du ett boende med stor balkong i anslutning till vardagsrummet.

Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum öppet mot det rymliga köket med matplats, ett bra sovrum och ett halvkaklat badrum med klinkergolv. Här bor du i ett naturnära område med gångavstånd till den fina badsjön, Rönningsjön, med kringliggande natur. Runt hörnet ligger bra ICA-affär, restauranger och bra kommunikationer.

Ett boende i Gribbylund är berikat med många fördelar. Idag består Gribbylund av många nyproducerade hus såväl villor som radhus i en blandning med äldre bebyggelse. Rönningesjön som gränsar mot Gribbylund erbjuder en mängd fritidsaktiviteter som promenadvägar med vacker natur, motionsanläggning och kaffestugan i Rönninge By med sin levande lantgård. Ängsholmsbadet med sina badbryggor och sandstränder är populärt på sommaren och på vintern tar du en skridskotur på isen.

För shopping har du nära till det stora utbudet i Täby centrum, Arninge stormarknader samt Gribbylunds egna centrum med mataffär, café, pizzeria, frisör, bibliotek mm. Även kolonilotter finns i närheten.


Boarea
53.7 kvm
Avgift
4 926 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-05-01

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Gribbylunds Torg såldes av oss 2024-05-01. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gribbylunds Torg.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.